Balansirana ishrana

Kako održava formu buduća članica kraljevske porodice: Fitnes rutina i režim ishrane Megan Markl! (FOTO)

Buduća članica britanske kraljevske porodice nema problema sa slasnim grešnim zalogajima, kao ni sa nekoliko čaša vina, koje kako otvoreno kaže: jednostavno obožava

Fitnes & Nutricija
20:52h Autor:
Kako održava formu buduća članica kraljevske porodice: Fitnes rutina i režim ishrane Megan Markl! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Kako onda uspeva da izgleda tako besprekorno?

To nije nikakava tajna, ključna stvar je balansirana ishrana i to ona koja podrazumeva ishranu baziranu na hranljivim biljnim obrocima, sa niskom stopom kalorija, ali visokom kada su u pitanju vlakna, piše Elle.rs.

"Trudim se da tokom nedelje jedem veganski, pa sam iz tog razloga fleksibilnija tokom vikenda. Sve je vezano za balans. Zbog načina na koji vežbam i koliko vežbam, ne želim da se osećam uskraćeno. Nije u pitanju dijeta, niti količina vežbanja, već način života koji je vezan za obe stvari."

Megan jede pomfrit, pije vino i udovoljava sebi i sa ponekim sladoledom u toku nedelje, jer zaista, šta je život bez uživanja u sitnim zadovoljstvima poput doze slatkog tu i tamo?

Idealan dnevni meni Meghan Markle izgleda ovako:

Za doručak bi to bio vanila šejk (koji sadrži vitamine, proteine i različite antioksidante) sa smrznutim borovnicama.

Za ručak to bi bila nikozijska salta (koja se tradicionalno pravi od paradajza, tvrdo kuvanih jaja, maslina i inćuna), koziji sir i nešto bageta sa strane, te čaša rozea.

Kada je u pitanju večera, ona idealna u Meganinoj režiji sastojala bi se od morskih plodova i testenine, te negroni koktela kao posebne poslastice za kraj večeri.

Za razliku od Kejt Midlton koja je pred svoje venčanje usvojila ishranu baziranu na namirnicama u kojima je zastupljena niska stopa ugljenih hidrata, a visok nivo proteina, Megan ne može da zamisli ishranu bez ugljenih hidrata.

Okrutna Megan Markl: Buduća princeza hladnokrvno slomila srce bivšem mužu! (FOTO)

"Mogla bih ceo dan da jedem pomfrit. Pastu obožavam. Ko ne voli ugljene hidrate? Isto važi i za vino. Naravno da ću popiti tu čašu vina, ukusno je i uživam u njoj."

Koliko je ljubitelj vina možda najbolje govori činjenica da je svoj lifestyle blog nazvala po svojoj omiljenoj vrsti crvenog vina The Tig (Tignanello).

"Bože, koliko volim vino, predivno crveno jakog ukusa ili ono belo istančanog, oštrijeg ukusa. Ukoliko su u pitanju kokteli, preferiram one od tekile, negroni ili dobar, čist viski. Uživajte u stvarima koje volite, ali budite svesni svog tela i načina na koji fukcioniše, kao i onoga što mu prija i sve će biti ok."

"Ukoliko sam na putu i spavam u hotelu, uglavnom za doručak naručujem poširana jaja i tost sa avokadom. Ugljeni hidrati, proteini, zdrave masti, sve je uključeno u ovaj obrok."

Megan Markl vrti princa Harija oko malog prsta: Evo šta mu sve radi!

Kada je u pitanju fitnes rutina Megan za razliku od nas ostalih smrtnika, ima malo više sreće, njoj vežbanje kao svojevrsna obaveza ne pada teško, s obzirom da je od malena gledala svoju majku - joga instruktora, kako vežba i kaže da joj je vežbanje u krvi.

"Obožavam intenzivne vinyasa časove, utoliko bolje ako se izvode uz hip-hop muziku u zamračnoj sobi osvetljenoj svetlošću sveća. Pored joge, redovno trčim i to smatram svojom formom meditacije u pokretu, jer mi dozvoljava da izađem iz sopstvene glave. Takođe, još jedna vid vežbanja koji preferiram, jeste pilates, a omiljeni mi je megaformer pilates, tokom koga se koriste različite sprave zalužne za praktično momentalni tonus tela."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs