savršeni saveti

Megan, Kejt, princeza Dajana: 30 fantastičnih saveta za lepotu pripadnica kraljevske porodice! (FOTO)

Koje to proizvode poznate britanske rojal dame redovno koriste, ali i kojim se fenomenalnim trikovima koriste.

Nega
18:15h Autor:
Megan, Kejt, princeza Dajana: 30 fantastičnih saveta za lepotu pripadnica kraljevske porodice! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Uvek tako elegantne, Megan Markl i Kejt Midlton, dame su na koje se ugledamo. Iako je njihov modni stil tema o kojoj rado govorimo, ovoga puta detaljnije ćemo se posvetiti beauty rutini članica najvažnije monarhije na svetu, piše Elle.rs.

Naizgled različite, izabranice prinčeva slične su po svojoj otvorenosti i pristupačnosti. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo da vam predočimo na koji način one održavaju savršen ten kao i šta je to što koriste u svakodnevnoj nezi.

Vojvotkinja od Saseksa i vojvotkinja od Kembridža oslonile su se na svoje lične ideje kada je u pitanju priprema za pojavljivanja na kraljevskim događajima. Naravno, jedan ili više vizažista deo su celokupnog procesa, ali fokusirajmo se sada na ono što same Megan i Kejt iniciraju i vole da koriste.

Čisto lice ulepšano svedenom šminkom, zajednička je crta damama iz kraljevske porodice. Nekadašnja šminkerka obožavane Dajane, konačno je otkrila kojih se to zlatnih saveta za lepotu pridržavala princeza od Velsa, nekada najfotografisanija žena na planeti.

U tekstu pogledajte na koji način Kejt šminka oči, a kako je to nekada činila Dajana.

Kada je inspiracija za elegantni manikir u pitanju, priklonićemo se klasičnom stilu koji neguje gotovo svaka od njih, počevši od kraljice Elizabete koja je od osamdesetih godina verna jednoj nijansi laka za nokte.

Princeza Judžin priznaće da se često doteruje u pokretu, a samo dva proizvoda dovoljna su joj za tako nešto.

U nastavku pročitajte 30 beauty saveta koja svaka od nas može da primeni:

1. Vežbe za lice

Megan redovno radi vežbe za lice koje je osmislila jedna od najpoznatijih eksperta beauty industrije za negu kože, Nikola Džos. One oblikuju vaše lice iznutra, a efekat je takav da u onim danima kada ih praktikujete, jagodice i vilica izgledaju čvršće.

2. Tri nijanse senke za oči

Na dan svog venčanja Kejt je koristila tri nijanse senke za oči: boja slonovače išla je preko celog kapka, metalik siva na donju ivicu oka, a mat senka grafitne boje nanela je u nabore.

3. Rumenilo ružičastog tona

U jednom intervjuu, Megan je priznala kako ne bi mogla da živi bez rumenila perfektne nežnoružičaste nijanse koje osvežava celo lice.

4. Ulje od šipka za blistavo lice

Ulje šipka deo je svakodnevne rutine u nezi lica vojvotkinje od Kembridža.

5. Odgovarajuća frizura

Dajana je dugo nosila poofy frizuru tipičnu za osamdesete, ali susret sa Sem Meknajtom, frizerom poznatih, kreirao je kasnije zaštitni znak modne ikone - šik kratko ošišanu kosu.

6. Hidrirajte usne

Meke usne imperativ su za Megan. Važno je da odaberete balzam koji će u sebi sadržati i zaštitni faktor.

7. Naučite kako da se našminkate i kada ste u pokretu

"Žurba nije razlog da ne izgledate doterano." - tvrdi princeza Judžin. Njena dva obavezna on-the-go beauty produkta su maskara i bronzer.

8. Četkicom protiv neposlušnih vlasi

Vojvotkinja od Saseksa voli da nosi punđe, a njena kosa uglađena je zahvaljujući sledećem triku: za nestašne i neposlušne vlasi, Megan koristi običnu četkicu koju naprska lakom za kosu, a zatim ovim instrumentom lagano zagladi vlasi i poravna liniju kose.

9. Držite se nude laka za nokte

Kraljica Elizabeta nosi isključivo nude nijansu laka za nokte. I druge članice kraljevske porodice sledile su njen primer: Kejt Midlton odabrala je kombinaciju dve neutralne boje laka za nokte za dan svog venčanja.

10. Razbistrite pogled hajlajterom

I pri izvršavanju kraljevskih obaveza u prepodnevnim časovima, vojvotkinji od Saseksa polazi za rukom da izgleda doterano i odmorno. Megan je otkrila da se služi trikom koji je koristila i u periodu kada je snimala seriju Suits, a radi se o primeni hajlajtera u unutrašnjem uglu oka.

11. Umereno koristite šminku

Šminkerka princeze Dajane, Meri Grinvel, konačno je priznala koje su to male tajne kojima je naglašavala vanvremensku lepotu miljenice britanskog naroda. Ključ je u umerenosti. Naime, ako kombinujete puna usta i naglašene oči, rumenilo bi trebalo da bude svetlije i neprimetnije. Grinvel insistira:"Uvek se fokusirajte na dva elementa, nikada na sva tri."

12. Ne štedite na losionu za telo

Vojvotkinja od Saseksa kune se u regularne drugstore losione za telo sa dodatkom koenzima Q10. U ovom slučaju ono što se računa jeste redovna nega, koju nije nužno sprovoditi skupim proizvodima.

13. Vlažne maramice za skidanje šminke

Megan predlaže da čuvate pakovanja kvalitetnih maramica za skidanje šminke i drugih nečistoća na nočnom stočiću za one večeri kada vam se pomisao da ustanete i osvežite lice vodom čini nepojmljivom.

14. Za savršenu punđu koristite mrežicu za kosu

Vojvotkinja od Kembridža se za postizanje savršeno podignute punđe inspirisala balerinama. Pažljivo pogledajte fotografije i uočićete da njene uređene frizure ostaju na mestu zahvaljujući nevidljivoj mrežici za kosu.

15. Uvijte trepavice

Ukoliko uvijete trepavice, čak i bez imalo šminke na licu dobićete instant budniji izgled u svakom trenutku.

16. Nanesite maskaru od korena trepavica

Grinvel je objasnila da je princezu Dajanu naučila da kada sama koristi maskaru, to čini nanoseći je od mesta gde počinju trepavice. Dodaje da proces treba započeti od ugla oka idući ka spoljašnjosti, a zatim preći preko svih dlačica zajedno i rasčešljati ih.

17. Koristite sprej za bolju teksturu kose

Vojvotkinja od Saseksa nudi najbolje rešenje za frizuru između dve posete frizerskom salonu. "Kada osećate da vam je kosa postala teška ne postoji ništa što je toliko efikasno kao zabacivanje glave unapred." - rekla je Megan u jednom intervjuu i dodala da volumen možete povećati primenom preparata za učvršćivanje kose pre nego što se vratite u prvobitni položaj.

18. Izaberite gel ajlajner pri kreiranju smokey eye-a

Po preporuci Kejt, izaberite ajlajner ovakve strukture i nećete imati problema sa preslikavanjem na gornji kapak.

19. Ne preskačite prajmer

Kako bi postigla svež i sjajan izgled lica, Megan se opredeljuje za samostalno korišćenje prajmera, bez tečne podloge. Nakon obavezne hidratacije, ovo je korak kojim postiže da njeno lice izgleda blistavo.

20. Bronzer koristite tamo gde mu je mesto

Da biste dobili prirodni sjaj na licu poput princeze Dajane, biće vam potrebna velika četka. Njena šminkerka savetuje da najpre nanesete hajlajter na jagodice kao i konturnu boju ispod njega. Zatim aplicirajte rumenilo na jabučice, a bronzer na spoljašnju stranu vaših ušiju i kose.

21. Ne koristite veštačke trepavice

U te svrhe radije odaberite maskaru koja će vaše trepavice produžiti do krajnjih granica.

22. Više proizvoda za hidrataciju uvek je prava odluka

Kraljica Elizabeta neizostavno koristi bogate kreme za hidrataciju. Ukoliko je vaša koža suva, ovaj korak je od izuzetne važnosti.

23. Budite umereni u korišćenju tečnog pudera

Megan priznaje da ne voli da preteruje s puderom:"Nikada ne prekrivam svoje pege, tako da uglavnom nanosim podlogu samo na pojedina mesta, umesto na celo lice." Dodaje i da je najbolje naneti ga vlažnim sunđerom.

24. Koristite šampon bez sulfata

Za raskošni sjaj kose vojvotkinje od Kembridža zaslužni su šamponi koji ne sadrže sulfate već kvalitetne prirodne sastojke. Oni će doprineti hidrataciji vaše kose i učiniti je zdravom.

A post shared by kembricistan (@kembricistan) on

25. Čuvajte bočicu ulja od čajevca u torbi

Ono što nedostaje vašem travel kit-u jeste višenamensko ulje od čajevca. "Ukoliko se posečete, zadobijete ujed komarca ili malu aknu, ovo je moj mini lek za sve", otkrila je Megan uz komentar da je to nešto što uvek nosi sa sobom.

26. Neka se ajlajner razlikuje od prirodne boje vaših očiju

Princeza Dajana preferirala je plavi tuš za oči, ali s tim se nije slagala njena šminkerka Meri, koja ju je prilikom jednog snimanja za Vog, na kojem su se i upoznale, usmerila na svetlije bež i braon nijanse ajlajnera.

27. Uklonite višak sjaja puderom u prahu

Pronađite zlatnu sredinu između masnog sjaja i brašnjavog izgleda, primenom male doze pudera u prahu. Megan nam objašnjava: "Neka vaša koža zadrži dozu svežine i zdravog sjaja."

28. Jedinstvena boja ruža za usne

1952. godine, jedna prestižna kuća kreirala je posebnu nijansu ruža za prigodu krunisanja kraljice Elizabete, onaj ton koji će se slagati sa kraljičinom svečanom garderobom. Želite li i vi da posedujete custom ruž, dovoljno je samo da pomešate dve različite nijanse u meri u kojoj želite, ne biste li na usnama nosili baš onakvu nijansu kakva vam je potrebna.

29. Smekšajte liniju ajlajnera

Ublažite oštru liniju olovke za oči koristeći štapić za čišćenje ušiju. Grinvel je ovaj trik koristila za naglašavanje nežnog pogleda princeze od Velsa.

30. Priuštite sebi mini tretman za lice

U pauzama između stručnih tretmana, vojvotkinja od Saseksa koristi penušave preparate koji nežno pilinguju njeno lice. Efekat je divan.

Princ Vilijam i Kejt Midlton luduju na letovanju: Igrali do kasno u noć, pili koktele! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs