pogledajte

Princ Vilijam i Kejt Midlton luduju na letovanju: Igrali do kasno u noć, pili koktele! (VIDEO)

Oni nisu obični roditelji - oni su kul roditelji

Vip priča
Autor:
Princ Vilijam i Kejt Midlton luduju na letovanju: Igrali do kasno u noć, pili koktele! (VIDEO)
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Profimedia

Ako ste mislili da se članovi kraljevske porodice ne zabavljaju, prevarili ste se. Kejt Midlton i princ Vilijam su proveli ludu noć na ostrvu Mistik, privatnom Karipskom ostrvu gde sa svojom decom trenutno letuju.

Kraljevski par je otišao na ovo prelepo ostrvo pre nedelju dana na koje su poveli svoje troje dece, princa Džordža, princezu Šarlot i najmlađeg člana - princa Luisa. Sa njima su takođe i roditelji Kejt Midlton, koji često idu na odmor sa njima da bi proveli što je više vremena sa svojim unučićima. Bez obzira na pune ruke posla oko dece, Kejt i Vilijam su odlučili da izađu jednu noć, a sigurno ni sami nisu mogli da pretpostave da će se ovako lepo provesti.

A post shared by the cambridges (@cambirdges) on

Vojvoda i Vojvotkinja od Kembridža su uslikano na žurci u jednom baru, gde je čest gost i rokenrol legenda Mik Džeger. Par je jako blizak sa vlasnikom bara, Bazilom Čarlsom.

Pojavili su se u baru u vreme zalaska sunca odeveni u "klasičnom" ostrvskom stilu, Vilijam je obukao košulju lokalnog brenda. "Došli su na nekoliko koktela," rekao je neimenovani izvor. Kejt je za ovu priliku ponela bluzu i suknju interesantnog dezena.

Kraljevski par odlazi na odmor u ovo luksuzno mesto još od 2008. godine, dakle nekoliko godina pre njihovog venčanja koje se održalo u aprilu 2011.

Noćni izlazak na kome su čak i zaigrali nije im prvi put. Igrali su i u maju na venčanju princa Harija i Megan Markl. Princ Vilijam je navodno igrao sa Harijem i svojim ocem, princom Čarlsom, a Kejt Midlton je zaigrala sa Džordžom Klunijem koji je bio jedan on najrazdraganijih gostiju na poslednjem kraljevskom venčanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs