kraljevska porodica

Kraljičine unuke - Beatris i Judžin otvorile dušu: Zbog ruganja i vređanja često smo plakale, nije lako imati karijeru i biti princeza! (FOTO)

Iako imaju sopstvene karijere koje nisu povezane s kraljevskom porodicom,princeze Betris (29) i Judžin (28) još uvek imaju obaveze unutar Bakingemske palate.

Vip priča
13:16h Autor:
Kraljičine unuke - Beatris i Judžin otvorile dušu: Zbog ruganja i vređanja često smo plakale, nije lako imati karijeru i biti princeza! (FOTO)
Princeza Judžin i beatris, Foto: Profimedia

Kraljičine unuke i ćerke princa Endrjua i Sare Ferguson Fergi prvi put su dale zajednički intervju britanskom Vogu u kojem su pričale o pritisku koji osećaju kao članice kraljevske porodice i usklađivanju stvarnog života s onim iz palate.

Dok je ćerku vadila iz sekte, posinak se obesio: Srpska princeza podnela još jedan udarac! (FOTO)

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

"Mi smo prve. Mlade smo žene koje pokušavaju da izgrade karijeru i istovremeno smo princeze, a sve to radimo pod budnim okom javnosti. Teško je snalaziti se u nekim situacijama jer ne postoji protokol, niko to nije radio pre, nema pravog puta", kažu princeze i dodaju da žele da pokažu da su stvarne osobe u svetu u kojem se sve gleda kroz savršene fotografije na Instagramu.

Princeza Šarlot je bila glavna na Luisovom krštenju, ali jedan detalj na princu Džordžu je oduševio sve! (FOTO, VIDEO)

"Često su nas ismevali, rugali nam se i vređali nas. Zbog toga smo često znale da se rasplačemo. Ali, uvek smo tu jedna uz drugu i tešimo se", kažu. Betris će biti kuma Judžini na venčanju u oktobru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs