Svima je zapalo za oko

Princeza Šarlot je bila glavna na Luisovom krštenju, ali jedan detalj na princu Džordžu je oduševio sve! (FOTO, VIDEO)

Na kraljevskom krštenju najmlađeg člana britanske kraljevske porodice, malenog princa Luisa, najviše simpatija, potpuno očekivano, osvojili su preslatki princ Džordž i njegova vragolasta sestra, princeza Šarlot

Celebrities
14:14h Autor:
Princeza Šarlot je bila glavna na Luisovom krštenju, ali jedan detalj na princu Džordžu je oduševio sve! (FOTO, VIDEO)
Foto: Reuters / Pool

Princ Džordž, nakon što je na venčanju svog strica princa Harija i Megan Markl u maju sve šarmirao u minijaturnoj replici uniforme britanske vojske koja je, naravno, uključivala duge pantalone, vratio se svom uobičajenom dečačkom stilu sa neizostavnim šortsićem.

Revolucija u kraljevskoj porodici: Kako princ Džordž i princeza Šarlot već krše strogi protokol! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Preslatki sin Kejt Midlton i princa Vilijama oduševio je svojim autfitom, a zanimljivo je da je gotovo identičnu kombinaciju, belu košulju i plave kratke pantalone imao i njegov tata Vilijam, pre čak 34 godine na krštenju svog malenog brata, princa Harija.

Princ Džordž i princeza Šarlot ne odrastaju onako kako mislite: 5 zanimljivosti koje niste znali o njima!

foto: Profimedia

Razlika u stajlinzima članova kraljevske porodice bila je samo u odabiru čarapa: princ Vilijam je nosio čarape u beloj boji, a njegov slatki sinčić plave čarape u kapeli u palate Sent Džejms u Londonu.

Šta sve princ Vilijam radi da bi zabavio malog Džordža: Tata za primer! (FOTO)

Ni britanska kraljevska porodica nije imuna na recikliranje odeće svojih najmlađih članova, pa je princeza Šarlot nekoliko puta nosila odeću koju je nasledila od brata.

Na krštenju princeze Šarlot princ Džeordž je nosio crveno-belu kombinaciju, vrlo sličnu jednom autfitu njegovog oca kojeg je nosio kao dete.

Princ Luis je kršten u odeći u kojoj su se krstili i njegov brat i sestra, a radi se o replici haljinice koju je za svoje prvo dete napravila još kraljica Viktorija.

foto: Profimedia

To odelce za krštenje nosilo je pet britanskih monarha, uključujući Luisovog dedu, princa Čarlsa, i njegova oca, princa Vilijama.

Šta sve radi kraljevska dadilja: Odrekla se privatnog života zbog posla, ali zato ima ogromnu platu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs