Opušten izgled

Udobnost na prvom mestu: Ni Kejt Midlton nije odolela popularnim čizmama! (FOTO)

Premda modni stručnjaci ističu kako je uskim farmerkama odzvonilo i da će ih zameniti udobniji modeli ravnih nogavica, čini se da lepu Kejt to nimalo ne interesuje

Moda
Autor:
Udobnost na prvom mestu: Ni Kejt Midlton nije odolela popularnim čizmama! (FOTO)
Foto: EPA / Will Oliver

Otkako se Megan Markl nametnula kao nova modna ikona s kraljevskog dvora, čini se da je i Kejt Midlton odlučila da osavremeni svoj modni stil pa u poslednje vreme izgleda bolje no ikada.

Vojvotkinja od Kembridža je prilikom posete centru King Henry’s Walk Garden smeštenom u londonskom Ajslingtonu odabrala stajling u kojem je sve oduševila.

Ispovest Dajaninog batlera: Kejt ima nešto što ona nikada nije imala! (FOTO)

foto: EPA / Will Oliver

Premda modni stručnjaci ističu kako je uskim farmerkama odzvonilo i da će ih zameniti udobniji modeli ravnih nogavica, čini se da lepu Kejt to nimalo ne interesuje.

Od vesele tinejdžerke i uzornog studenta do buduće kraljice Velike Britanije: Kako se Kejt Midlton menjala tokom godina! (FOTO)

foto: EPA / Will Oliver

Za ovu je priliku odabrala opušten stajling koji joj sjajno pristaje pokazavši kako je njena linija i nakon rođenja troje dece besprekorna.

Zgodna supruga princa Vilijama sa kojim je u skladnom braku još od 2011. iskombinovala je kratku jaknu irskog brenda Dabari, uske sivozelene farmerke i apsolutni hit ove sezone, kombat čizme na vezivanje koje su se sjajno uklopile u ovaj šarmantni dnevni izgled.

Zbog jučerašnje kombinacije svi se dive Megan Markl: Iza nje se krije samo još jedan trik! (FOTO)

foto: Profimedia

Kao i uvek, druženje s decom izazvalo je osmeh na licu Kejt Midlton, pa je u jednom trenutku prokomentarisala kako bi Džordž i Šarlot sigurno uživali učeći na otvorenom.

Potpuno nesvakidašnja kombinacija boja: Novo pojavljivanje Megan Markl nosi snažnu poruku! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejt je u jednom trenutku s učenicima pripremala testo za picu, u čemu je uživala šaleći se i pričajući s učenicima koji su se sjajno zabavljali s jednim od najomiljenijih članova kraljevske porodice.

Naizgled obična kombinacija: Megan Markl iznenadila izborom cipela! (FOTO)

foto: Profimedia

Nedavno je buduća kraljica proslavila 37. rođendan u krugu porodice.

"Kejt nije preterano oduševljena rođendanskim proslavama, ali zato princ Džordž i princeza Šarlot ne mogu da im odole, posevno rođendanskoj torti, stoga je povodom njenog rođendana u palati organizovana posebna "čajanka" s tortom, svećicama i poklonima", otkrio je izvor blizak kraljevskoj porodici za Vanity Fair.

Kraljica Elizabeta uvodi sankcije: Neće više da toleriše Megan i Kejt! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs