Kraljevska porodica

Ispovest Dajaninog batlera: Kejt ima nešto što ona nikada nije imala! (FOTO)

Kejt i Dajana imaju puno toga zajedničkog. Obe su se udale za naslednika britanskog trona, proglašene su ikonama stila čiji isti kopiraju žene iz celoga sveta

Vip priča
Autor:
Ispovest Dajaninog batlera: Kejt ima nešto što ona nikada nije imala! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pol Barel, poznatiji kao batler pokojne princeze Dajane, u dokumentarcu 'The Diana Story' je otkrio neke detalje o najpoznatijoj kraljevskoj porodici. "Kejt je vrlo srećna žena zato što ima nešto što princeza Dajana nikada nije imala. Ona ima snagu iza sebe i s tim može da uradi puno toga te joj ne treba ništa drugo", ispričao je.

Prva fotografija novog doma Megan i Harija: Ovo definitivno niko nije očekivao! (FOTO)

foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža je udata za princa Vilijama, Dajaninog najstarijeg sina. Naime, Barel tvrdi kako 37-godišnjakinja ima nešto što Dajana nikada nije imala. "Ta snaga je ljubav i podrška kraljevske porodice", istakao je i dodao kako je Dajana to uvek želela.

Od vesele tinejdžerke i uzornog studenta do buduće kraljice Velike Britanije: Kako se Kejt Midlton menjala tokom godina! (FOTO)

foto: Profimedia

Inače, Kejt i Dajana imaju puno toga zajedničkog. Obe su se udale za naslednika britanskog trona, proglašene su ikonama stila čiji isti kopiraju žene iz celoga sveta, a venčanje su pratili milioni kao i što je javnost neizmerno zainteresovana za njihov život.

Podsetimo se, princeza Dajana je tragično preminula u 36. godini 31. avgusta 1997. godine.

Kraljica Elizabeta uvodi sankcije: Neće više da toleriše Megan i Kejt! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs