pogledajte

Internet senzacija: Hale Beri raskrinkala princa Harija i oduševila javnost! (FOTO)

Ova fotografija je postala internetska senzacija

Vip priča
Autor:
princ Hari, Foto: Profimedia

Retki su oni koji u svojoj tinejdžerskom uzdrastu nisu imali barem jedan poster na zidu. Bez obzira na to što radite, koji status imate u životu od određene dobi ili od samog rođenja, svi u jednoj fazi života imamo svoje idole i osobe koje iz nekog razloga obožavamo.

 

Ništa drugačije nije bilo ni u kraljevskoj porodici koja na prvu iako deluje strogo, tokom odrastanja prinčeva nije imala tako rigorozna pravila kao danas. Tako je bilo i u slučaju princa Harija tokom studentskih dana. Naime, princ je u svojim mlađim danima snimio fotografiju na kojoj je iza njega vidljiv zid koji je oblepljen njegovim idolima i poznatim osobama.

 

Klunijevi ugostili kraljevsku porodicu: Princ Hari i Megan Markl otišli na odmor u Italiju!

foto: Profimedia

Jedna od tih osoba je i Hale Beri koja je uspela da dođe do fotografije i 'raskrinkala' princa na društvenim mrežama. 'Da prinče Hari. Vidim te!' našalila se glumica i oduševila brojne obožavatelje. Iako još uvek nije stigao prinčev odgovor na ovu objavu, na Internetu je ova fotografija postala prava senzacija. Osim glumice, na Harijevom stolu vidljiva je i uokvirena fotografija njegove majke, princeze Dajane.

Muževi je mlatili, živela na ulici, pokušala da se ubije: Životna priča Hale Beri! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...