nije šala

Nije ih lako štititi: Evo šta je telohranitelj princeze Dajane upozorio Megan Markl! (FOTO)

Time što Megan pokušava da se približi građanima, zapravo stavlja sebe u opasnost

Celebrities
22:12h Autor:
Nije ih lako štititi: Evo šta je telohranitelj princeze Dajane upozorio Megan Markl! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, i njen suprug, princ Hari, u obavljanju kraljevskih dužnosti imaju običaj da porazgovaraju sa ljudima i da ih pozdrave.

Megan je poznata po tome što želi biti što bliže ljudima, a ta njena želja je navela mnoge da je porede sa pokojnom princezom Dajanom.

Međutim, koliko god Megan pokušavala da se približi građanima, time zapravo stavlja sve više sebe u opasnost, istakao je Ken Varf za Daily Mail. Varf, koji je bio telohranitelj princezi Dajani punih osam godina, a potom je radio i za prinčeve Harija i Vilijama, progovorio je o tome koliko je težak posao štititi takvu osobu i da posao nije nimalo glamurozan kako se čini, već je velika odgovornost.

Opremanje je počelo: Najneobičniji pokloni koje su Megan i Hari dobili za bebu!

foto: Profimedia

"Ljudima koji gledaju spolja, štititi kraljevskog člana porodice se sigurno čini neverovatno glamurozno, jer konstantno putujemo na egzotične lokacije, rame uz rame smo sa mnogim poznatim ličnostima, a zapravo imaš u svojim rukama sigurnost jedne od najpoznatijih osoba na svetu. Ne možeš se opustiti ni na trenutak", ispričao je.

Megan i Hari stigli na Fidži: Ostrvljani na kolenima pred vojvotkinjom, prineli i žrtvu! (FOTO)

foto: Profimedia

Takođe je dodao kako pokojna princeza Dajana nije bila laka šefica jer je volela da ide među građane, što im je dodatno otežavalo posao, a to isto radi i Megan jer se što više žele približiti ljudima i na taj način voditi što normalniji život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs