Nakon godinu i po dana

Slavna manekenka ponovo sama: Adrijana Lima raskinula sa dečkom! (FOTO)

A osim što je raskinula sa dečkom, u novembru prošle godine Adrijana je napustila i modnu kuću Viktorijas sikret nakon 19 odrađenih revija, što je za sada čini najdugovečnijim "anđelom"

Šuška se
Autor:
Slavna manekenka ponovo sama: Adrijana Lima raskinula sa dečkom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon godinu i po dana veze, ona i turski pisac i guru za samopomoć Metin Hara odlučili su da prekinu, kako prenosi tabloid Pipl. Lima i Hara upoznali su se u julu 2017. godine, što je Metin zabiležio i na svom Instagramu uz opis: "Srećan sam što sam upoznao ovakvu skromnu dušu. Planiramo inspirativne projekte. Ostanite divlji, ostanite slobodni."

Mačkaste oči i duboki dekolte: Adrijana Lima zavodljiva kao nikad! (FOTO)

A samo mesec dana nakon upoznavanja počeli su da se zabavljaju, pa su snimljeni kao se ljube na jahti u Turskoj i od tada je izgledalo kao da im u vezi cvetaju ruže. Adrijana je svog novog dečka upoznala sa svojom decom koju je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, a par je često na društvenim mrežama objavljivao romantične zajedničke fotke, no poslednju je objavio Metin još u oktobru prošle godine, što je već moglo ukazivati na to da planiraju raskid.

Sa Markom Jarićem nikada nije delila ovakve momente javno: Adrijana Lima luda od ljubavi! (FOTO)

A osim što je raskinula sa dečkom, u novembru prošle godine Adrijana je napustila i modnu kuću Viktorijas sikret nakon 19 odrađenih revija, što je za sada čini najdugovečnijim "anđelom".

Zanosna Adrijana Lima na crvenom tepihu: Bivša srpska snaja izazvala haos u Kanu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs