Lud je za njom

KAD JE OBJAVIO SVOJ NAJVEĆI HIT, ONA SE NIJE NI RODILA!Pevač (75) o vezi s 48 godina mlađom: Ona je najdivnija na svetu!

Od druge supruge razveo se 2016. godine nakon optužbi za porodično nasilje

Ljubav i zavođenje
Autor:
KAD JE OBJAVIO SVOJ NAJVEĆI HIT, ONA SE NIJE NI RODILA!Pevač (75) o vezi s 48 godina mlađom: Ona je najdivnija na svetu!
Foto: Instagram / thedonmclean

Kad je američki pevač Don Maklin 1971. objavio svoj najveći hit American Pie, njegova sadašnja devojka još nije bila ni rođena.

Poslednjih pet godina 75-godišnji pevač u vezi je s 27-godišnjom manekenkom Paris Dilan, koja se proslavila u rijaliti programu MTV-ja Catfish.

"Ona je najdivnija osoba koju sam upoznao", rekao je Maklin za magazin People prošle nedelje.

"Razmišljam o njoj kad pevam dosta svojih pesama."

Maklin je bio u braku s prvom suprugom Kerol od 1962. do 1972. godine. Zatim je 1987. oženio Patrišu Šnijer. Međutim, par se razveo 2016. godine zbog optužbi za porodično nasilje.

"Ljubav je najvažnija stvar koju možete da imate", kazao je. "Morate voleti nekoga. Mržnja je takav teret i potpuni gubitak vremena. Volim svoju decu i volim svoju devojku. Lud sam za njom."

Ali, iako je Maklin sad srećan, nije uvek bilo tako.

"Gledanje oca kako mi umire pred očima s 15 godina definitivno mi je uzdrmalo svet", rekao je. "U tom trenutku shvatio sam koliko smo prolazni... Čudo je da nisam poludeo".

Kaže kako se u tim trenucima držao ljubavi.

"Morate biti zaljubljeni u nešto", rekao je. "Kad sam prolazio kroz teška vremena u životu, uvek sam voleo svoju gitaru. A sad imam Paris."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs