TERA PO SVOM

MEGAN MARKL PONOVO STALA NA ŽULJ KRALJEVSKOJ PORODICI: Ovim potezom rasplakala princezu Beatris!

Megan i Hari su joj pokvarili planove

Vip priča
20:25h Autor:
MEGAN MARKL PONOVO STALA NA ŽULJ KRALJEVSKOJ PORODICI: Ovim potezom rasplakala princezu Beatris!
Foto: Profimedia

Britanska je princeza oduvijek željela dati prvoj kćeri ime Lily, prema bakinom nadimku, no planove su joj pokvarili bratić Harry i supruga Meghan

Prema pisanju magazina New Idea, princeza Beatris se rasplakala kad je saznala da su Megan i Hari odlučili da svojoj ćerki daju ime Lilibet. Kako tvrdi ovaj magazin, princeza je oduvijek želelda da da ime Lilibet svom prvom ženskom detetu, ali su joj Hari i Megan pokvarili planove.

"Beatris se rasplakala kad je čula da su bebi dali ime Lili. Svi znaju da je od malena pričala da će se njena prva kćer zvati Lili, po bakinom nadimku. Sad su joj ti snovi srušeni, naravno da je tužna", kaže za New Idea dobro upućeni izvor.

Još nije potvrđeno da trudna britanska princeza Beatris nosi devojčicu, ali izvor kaže da princeza kaže da oseća da će roditi žensko dete.

NAKON ŠTO SU MEGAN I HARI POSTALI RODITELJI DEVOJČICE, OGLASIO SE I PRINC ČARLS: Ovakvu reakciju niko nije očekivao!

Princeza Beatris
foto: Profimedia

Inače, princeza Beatris nije jedina koju su princ Hari i Megan uspeli da iznerviraju. Nedavno je grofica Sofi, supruga najmlađeg kraljičinog sina u razgovoru za The Telegraph govorila o zloglasnom intervju Harija, njegove supruge i Opre Vinfri i tom prilikom rekla da Opra i nije najpoznatija osoba u Engleskoj.

Ni njen suprug se nije libio da kaže ono što misli o Harijevom obračunu sa porodicom. Rekao je da ga boli srce nakon svega što je čuo od vojvode od Saseksa. "Iako smo kraljevska porodica, mi smo porodica kao i svaka druga. Što znači da se ne slažemo uvek u svemu. Ali ovo je bilo previše", naglasio je princ Edward.

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI IZ MLADOSTI PRINCA VILIJAMA: Pre Kejt ludeo je za NJOM, nećete verovati čija je rođaka!

Megan Markl
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs