intimni detalji

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI IZ MLADOSTI PRINCA VILIJAMA: Pre Kejt ludeo je za NJOM, nećete verovati čija je rođaka!

Novi detalji iz intime princa Vilijama cure u javnost

Celebrities
Autor:
ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI IZ MLADOSTI PRINCA VILIJAMA: Pre Kejt ludeo je za NJOM, nećete verovati čija je rođaka!
Foto: Profimedia

Vojvoda od Kembridža je navodno u svojim mlađim danima bio zaokupljen jednom posebnom damom - nećakom svoje sadašnje maćehe Kamile Parker Bouls.

Pre nego što je na studijama upoznao svoju sadašnju suprugu i majku svoje dece Kejt Midlton, Vilijam je "pikirao" Emu Parker Bouls, piše Glossy.

Prema pisanju biografa princeze Dajane, sedamnaestogodišnji Vilijam je bio preko ušiju zaljubljen u Emu.

Princ Vilijam
foto: Profimedia

Zanimljivo je da je Vilijam svoju tinejdžersku pažnju usmerio baš prema ovoj dami za koju se navodi da dosta liči na svoju tetku.

Mnogi komentarišu da je velika sličnost to što se Vilijam zaljubio u rođaku žene koju je voleo njegov otac.

Naime, njegov otac princ Čarls godinama je varao princezu Dajanu baš s Kamilom, a poznato je i kako je samo nju volio celog svog života. Uspeo je da se oženi njome tek kada je prošlo više od 8 godina od Dajanine nesrećne smrti, tj. 2005.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Navodno je Vilijam bio u vezi s Emom u trenutku kada je on imao tek 17, a ona već 25 godina, tj. 1999. Ema je do danas ostala bliski član kraljevske porodice, te se često nalazi zajedno s Vilijamom i Kejt na raznim svečanostima.

Vilijam je, prema rečima svedoka, često znao zaljubljeno gledati u Emu, a ona bi pažljivo slušala svaku reč koju bi joj mladi princ uputio.

- Ponekad bi se tako zagledao u nju da bi svima prisutnima bilo neugodno - rekao je jedan od svedoka ljubavne situacije princa Vilijama iz 1999. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs