BRITANCI ZGROŽENI

PLJUJU NA DAJANIN GROB! NJIHOVA AROGANCIJA I NEMORAL NEMAJU GRANICE: Princ Čarls i Kamila su OVIM navukli bes naroda!

Princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola ovih dana se predstavljaju kao vojvoda i vojvotkinja od Rotesaja, budući da borave u Škotskoj, jednom od Čarlsovih omiljenih mesta na planeti

Celebrities
Autor:
PLJUJU NA DAJANIN GROB! NJIHOVA AROGANCIJA I NEMORAL NEMAJU GRANICE: Princ Čarls i Kamila su OVIM navukli bes naroda!
Foto: Profimedia

Nikad i nigde princ Čarls ne izgleda tako srećno kao dok vreme provodi u Škotskoj, primetili su Britanci. Njihov budući kralj sa suprugom Kamilom Parker ovih dana uživa u jednoj od konstitutivnih zemalja Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske, u kojoj kraljevska porodica ima više imanja, i ne skida osmeh.

Jučerašnji dan Čarls i Kamila proveli su u Bolateru, selu u Aberdinšajru, gde su otkrili ploču u čast lokalnoj zajednici, piše Glossy.

Par je tokom posete ovom mestu posetio jednu izložbu, prodavnice i uživao u šetnji škotskom prirodom.

Princ Čarls i Kamila parker
foto: Profimedia

Vrlo prikladno, oboje su nosili karo dezen, a princ Čarls je, kao i uvek kada je svečanim povodom u Škotskoj, imao kilt.

Njihova poseta Bolateru dogodila se na 24. godišnjicu smrti Čarlsove bivše supruge princeze Dajane, a u britanskim medijima se na sajtovima ispod ove vesti mogu pročitati komentari da je nasmejani princ još jednom pokazao nepoštovanje prema pokojnoj lejdi Di.

"Pljuju na Dajanin grob, njihova arogancija i nemoral nemaju granice", "Odvratni narcisi", "Voleo bih da se Dajana pojavi niotkuda i zbriše im ove glupe osmehe s lica", "Baš mi je drago što su preljubnici bili tako razdragani za godišnjicu Dajanine smrti"... neki su od komentara na račun supružnika.

Princ Čarls
foto: Profimedia

Podsetimo, princ Čarls i Kamila Parker bili su u ne tako tajnoj vezi tokom njegovog braka s pokojnom princezom Dajanom, a ona je sama jednom prilikom izjavila da ih je u tom braku uvek bilo troje. Nije krila ni koliko je patila zbog dugogodišnje preljube supruga, a nakon nekoliko godina je i sama stupila u više zabranjenih veza, nakon čega se kraljevski par razveo 1996. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs