BOLNI TRENUCI

RIDALA SAM! KAMILA MI JE BILA U GLAVI SVE VREME, A IMALA SAM I NAPAD BULIMIJE: Uoči venčanja, Lejdi Di je prošla PAKAO!


Da su princeza Dajana i princ Čarls ostali u braku, kao i da ona nije nastradala, na današnji dan bi par proslavio 40. godišnjicu braka

Celebrities
Autor:
RIDALA SAM! KAMILA MI JE BILA U GLAVI SVE VREME, A IMALA SAM I NAPAD BULIMIJE: Uoči venčanja, Lejdi Di je prošla PAKAO!
Foto: Profimedia

29. jul 1981. godine bio je tako važan datum u britanskoj kraljevskoj porodici. Na ovaj dan su se venčali princeza Dajana i princ Čarls. Mada svi znamo da ta priča nije imala srećan kraj, već buran i tragičan, malo kome je poznato šta se sve dešavalo pre ceremonije i tokom nje, piše Glossy.

Dajana i Čarls svoje zavete su izgovorili u katedrali Sv. Pavla u Londonu. Ona se udala sa 20 godina, dok je mladoženja imao 33 godine.

Dajana je govorila o tome kakve muke je proživljavala pre venčanja, a brojni detalji svedoče o tome kako se osećala tada kada je izgovarala sudbonosno "da".

— Dva dana pre imali smo generalnu probu i bila su upaljena sva svetla u katedrali Svetog Pavla. Tek tad sam shvatila kako će izgledati taj dan i počela sam da ridam. Kamila mi je bila u glavi sve vreme — pričala je velška princeza.

princeza Dajana i princ Čarls
foto: Profimedia

Kamila Parker Bouls sve vreme je bila u mislima devojci koja je postajala princeza i udavala se tog dana. Nije mogla da prestane da misli na to da njen budući suprug zapravo voli tu ženu.

— Pokušavala sam da budem zrela, ali nisam mogla da prestanem da mislim na njegovu aferu sa Kamilom. Nisam imala sa kim da pričam. Veče pre venčanja imala sam strahovit napad bulimije. Jela sam sve na šta sam naišla u kući gde sam spavala sa sestrom. I sve sam povratila. Dok sam hodala do oltara, pogledom sam tražila Kamilu. Znala sam da je tu. Videla sam je dok sam se vraćala, kad je sve bilo gotovo — ispričala je ledi Di.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Kamila je tog dana nosila belu odeću, a znamo da je to nedopustiva modna zamka na tuđem venčanju. Sigurno je i ona to znala...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs