Ponovo na službenom putu

PRINC ČARLS PONOVO IGNORIŠE PROSLAVU U ČAST PRINCEZE DAJANE: Evo šta je izgovor ovoga puta!

I kad su Vilijam i Hari poslednji put svojoj voljenoj majci zajedno odavali počast 1. jula 2017. godine, na privatnoj službi na njenom grobu na imanju Altorp, princ od Velsa je bio hiljadama kilometara udaljen od njih

Šuška se
Autor:
PRINC ČARLS PONOVO IGNORIŠE PROSLAVU U ČAST PRINCEZE DAJANE: Evo šta je izgovor ovoga puta!
Foto: Shutterstock

Britanska javnost i poštovaoci britanske kraljevske porodice širom sveta s nestrpljenjem iščekuju četvrtak i otkrivanje statue pokojne princeze Dajane u Kensingtonskoj palati povodom njenog 60. rođendana. Veruje se kako bi taj događaj mogao da ublaži napetost između princa Vilijama i princa Harija, a na njemu neće biti njihovog oca, princa Čarlsa koji se boji da bi mogle da se otvore neke stare rane!

I kad su Vilijam i Hari poslednji put svojoj voljenoj majci zajedno odavali počast 1. jula 2017. godine, na privatnoj službi na njenom grobu na imanju Altorp, princ od Velsa je bio hiljadama kilometara udaljen od njih, u zvaničnoj poseti Kanadi.

"Zaista mu je teško. Ovi trenuci mogu da obnove stare rane i vraćaju mu uspomene; srećne, tužne i žalosne", rekao je prijatelj princa Čarlsa za The Times i dodao da od smrti princeze Dajane smatra da je ta sećanja najbolje zadržati za sebe i sve prepustiti svojim sinovima.

Princ Hari, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Drugi izvor je ranije otkrio za The Sun kako je princ Čarls sasvim jasno rekao da ga neće biti na tom događaju jer ide u Škotsku.

"Nema planiranog sastanka između njih trojice. Čarls će to prepustiti sinovima", dodao je izvor.

Princ Vilijam će statuu pokojne majke obići u privatnoj poseti sa suprugom i decom uoči zvaničnog otkrivanja na kojem će mu se pridružiti brat, princ Hari. Veruje se, piše Telegraph, da će i princ Hari kip obići odvojeno, ali se nakon dolaska iz Kalifornije trenutno nalazi u karantinu u svojoj kući Frogmor u Vindzoru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs