presladak

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM IZNENADILI JAVNOST: Utakmicu Engleske i Nemačke s tribina pratio i princ Džordž! (FOTO)

Utakmicu Engleske i Nemačke u osmini finalas tribina londonskoga stadiona Vibli pratila su brojna poznata lica. Muzičaru Edu Šeranu i bivšoj fudbalskoj zvezdi Dejvidu Bekamu u bodrenju se pridružio i britanski kraljevski par, princ Vilijam i Kejt Midlton, a događanja na terenu pratio je i otmeno obučeni sedmogodišnji princ Džordž.

Vip roditelji
08:23h Autor:
KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM IZNENADILI JAVNOST: Utakmicu Engleske i Nemačke s tribina pratio i princ Džordž! (FOTO)
Princ Vilijam i Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Fudbaleri Engleske plasirali su se u četvrtfinale pobedom od 2:0 nad Nemačkom pred 40 hiljada navijača okupljenih na londonskom stadionu Vimbli.

Pojedi Engleske i njihovom plasmanu u četvrtfinale uživo je svedočio i budući engleski kralj, sedmogodišnji princ Džordž koji je događanja na fudbalskom terenu pratio uz roditelje, britanskog princa Viljama iKejt Midlton.

Tim je povodom sedmogodišnji žordž, baš poput svog oca, osvanuo u odelu s kravatom i samim tim privukao posebnu pažnju svetske javnosti i ljubitelja britanske kraljevske porodice.

Kejt Midlton je za ovu priliku obukla savršen crveni sako, belu majicu i tamne pantalone. Svo troje su vatreno navijali za svoju zemlju ali je jasno da je ovom prilikom, maleni princ Džordž pokupio najviše osmeha.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs