NIJE MOGLA DA KONTROLIŠE EMOCIJE

POSTUPAK NOVINARA RAZBESNEO KEJT MIDLTON: Nakon OVOG pitanja o Megan Markl, vojvotkinja prekinula konferenciju!

Tenzije u kraljevskoj porodici ne jenjavaju

Vip priča
17:13h Autor:
POSTUPAK NOVINARA RAZBESNEO KEJT MIDLTON: Nakon OVOG pitanja o Megan Markl, vojvotkinja prekinula konferenciju!
Foto: Profimedia

Odnosi između Vilijama i Harija su svakim danom sve gori, pišu britanski mediji, a jedina koja je bila "glas razuma" u celoj toj priči je Kejt Midltom. Međutim, na osnovu njene reakcije čini se da i ona više nema razumevanja za postupke Harija i njegove supruge Megan.

Iako su odmah nakon objavljivanja vesti o rođenju Lilibet Dajane- ćerke Harija i Megan , princ Vilijam i Kejt objavili na Instagramu čestitku u kojoj su poručili kako ih je sve obradovala vest o dolasku bebe Lili, postavlja se pitanje šta Kejt zaista misli o celoj situaciji. Upravo je taj odgovor dala na Summitu G7 koji se održao u Velikoj Britaniji.

Kejt je razgovarala sa predstavnicima medija, i to više nego inače. Odgovarala je na brojna pitanja koja bi inače možda i izbegla, a najčešća su bila ona o "odbeglim" članovia kraljevske porodice.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Jedan od prisutnih novinara je pitao da prokomentariše rođenje Lilibet, na šta je ona odgovorila: "Želim joj sve najbolje. Ne mogu dočekati da je upoznam jer se još nismo videli, nadam se da će to biti uskoro".

Novinar Dejli mejla je zatim pitao vojvotkinju da li je bebu videla barem preko ekrana i video poziva, na šta je Kejt odgovorila, pomalo besno: "Ne, nisam". Nakon te izjave, kako pišu strani mediji, atmosfera u prostoriji postala je neprijatna, nakon čega je konferencija i prekinuta bez obrazloženja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs