mladi danski princ

OPSEDAJU GA DEVOJKE, A NJEMU JE ONA SVE: Ko je danski princ Nikolaj (22) za koga kažu da je najlepši i najzgodniji?

Danski princ Nikolaj ima 22 godine, bavi se manekenstvom, a nedavno je osvanuo i na naslovnici Voga.

Vip priča
10:19h Autor:
OPSEDAJU GA DEVOJKE, A NJEMU JE ONA SVE: Ko je danski princ Nikolaj (22) za koga kažu da je najlepši i najzgodniji?
Foto: Profimedia

Žene s kraljevskih dvorova svakodnevno plene pažnju medija i publike, zahvaljujući britanskoj kraljevskoj porodici koja nosi status 'najpopularnije'.

Ipak, jedan mladić s danskog dvora osvojio je srca javnosti. Reč je o princu Nikolaju (22), sinu princa Joakima i njegove prve supruge Aleksandre, grofice od Frederiksburga.

Inače, mladi princ Nikolaj 2018. godine prošao dvogodišnju vojnu obuku u školu narednika Kraljevske danske vojske, ali nikada se nije popeo na visoke činove. Ako bi nastavio školovanje na koledžu, Nikolaj bi dobio čin poručnika u rezervi.

danski princ Nikolaj
foto: Profimedia

Ovaj zgodan mladić 'plave krvi' svoj poziv pronašao je u manekenstvu. Iako je vrlo mlad, već je sada velika zvezda modne industrije, a nosio je modele na reviji slavne modne marke "Barberi" na londonskoj nedelji mode.

danski princ Nikolaj
foto: Profimedia

Kako bi radio na prestižnim modnim događanjima, mladi princ je član poznate danske modne agencije. Pozirao je i na naslovnici skandinavskog izdanja Voga.

Princ Nikolaj je 2019. godine upisao poslovnu školu u Kopenhagenu, a prošle godine se preselio u Pariz na semestar poslovne administracije i upravljanja uslugama kopenhaške poslovne škole. Prinčeva devojka Benedikte Thoustrup takođe je studirala u Parizu.

Princ Nikolaj je zanimljiv i zbog svog egzotičnog izgleda i kraljevskog porekla, što su savršena kombinacija za njegovu blistavu budućnost. Naime, majka mu ima engleske, kineske i austrijsko-češke korene.

Mladi princ tek je počeo svoju manekensku karijeru, a blistava budućnost mu je garantovana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs