U NJOJ VIDE SPAS

BIVŠI ŠEF OSOBLJA LEJDI DI: Kejt je potrebna više nego ikad za ugled porodice, ne samo zbog skandala, nego i zbog OVOGA!

Prošla je još jedna paklena nedelja za britansku kraljevsku porodicu nakon što je kraljica Elizabeta II oduzela sve titule svom omiljenom sinu, princu Endrjuu, koje je skupio tokom godina.

Celebrities
Autor:
BIVŠI ŠEF OSOBLJA LEJDI DI: Kejt je potrebna više nego ikad za ugled porodice, ne samo zbog skandala, nego i zbog OVOGA!
Foto: Profimedia

Izvori bliski porodici kažu da monarhija računa na jednu osobu koja bi mogla da spase ugled porodici usred mora skandala koji, a to je buduća kraljica, Kejt Midlton.

'Kao što pokazuje skandal s princem Endrjuom, monarhiji su očajnički potrebni konvencionalni kraljevski izvođači', rekao je Patrik Džefson, bivši šef osoblja ​​princeze Dajane, ekskluzivno za The Post.

'Kejt je upravo ono što joj treba u ovim nemirnim kraljevskim vremenima - nije preterivanje reći da budućnost Vindzora leži u nezinim rukama.'

Tome treba dodati napetost zbog princa Harija i Megan Markl nakon što su odlučili da započnu život daleko od kraljevske porodice i optužili njenog starijeg člana da je doveo u pitanje boju kože njihova sina Arčija. Navodno je ceo tim savetnika fokusiran na oblikovanje toga da Kejt vrati ugled porodici.

Vojvotkinja od Kembridža proslavila je 40. rođendan, a na fotografijama Paola Roversija, nastalih tim povodom, nosi kultni verenički prsten sa safirima i dijamantima koji je pripadao njenoj svekrvi, pokojnoj princezi Dajani, kao i minđuše Collingwood Pearl bivše princeze od Velsa.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

'Vrlo je proračunata odluka Kejti Vilijama da nastave da uključuju ​​Dajanu u sve što se tiče otvaranja novog kraljevskog poglavlja', rekla je za The Post Bethan Holt, modna direktorka britanskog Daily Telegrapha.

Takođe, dodala je da je je pametan potez Kejt da zadrži sećanje na Lejdi Di'. Vojvotkinja od Kembridža nosila je pomenute minđuše i u drugim prilikama poslednjih nekoliko godina.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

'Monarhija je duga igra i, za razliku od biznisa, politike ili medijske slave, ona kraljevska je doživotna i njeni vremenski horizonti su beskonačni', rekao je Džefson.

'Kejt je savladala tu dugu igru ​​i to je vrlo značajno postignuće. Potrebna je više nego ikad za ugled porodice i to ne samo zbog skandala, već i zato što su ona i Vilijam mnogo popularniji od sledećeg kralja, princa Čarlesa i njegove druge supruge Kamile.

'Čini se da Čarls i Kamila nemaju globalnu popularnost i čini se da postoji kampanja koja će Vilijama i Kejt učiniti zvezdama porodice na svetskom nivou', rekao je Holt, autor knjige 'The Duchess of Cambridge: A Decade of Modern Royal Style'.

Ostaje da se vidi kako će Kamila, vojvotkinja od Kornvola, biti primljena kada Čarls postane kralj, a Kejt dobije titulu princeze od Velsa - baš kao nekad Dajana.

Takođe, može se pretpostaviti da je cilj istaći razlike između Kejt i Megan Markl.

Podsetimo, Kejt je službeno ušla u kraljevski život udajom za princa Vilijama 29. aprila 2011. Imaju troje dece: prinčeve Džordža i Luisa i princezu Šarlot.

Sara Burton, kreativna direktorka modnog dizajnera Aleksandra Mekvina, bila je zadužena za njenu venčanicu, a The Post tvrdi da je pomogla i u oblikovanju rođendanskih portreta.

Fotograf Roversi, koji je često radio s Burton, izabran je za taj posao nakon što je u novembru upoznao Kejt u Kensingtonskoj palati. Roversi je za talijanske novine Corriere della Sera rekao da su Vilijam i deca pomogli u donošenju konačnih odluka oko odabira fotografija, dodajući: '

U početku je vojvotkinja bila zabrinuta. Fotografi je svaki dan saleću, ali ona nije navikla da pozira.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs