otkrio prijatelj

MAŠTALA O KUĆI NA SELU! NIKADA NIJE ŽELELA DA BUDE POZNATA: Uoči 40.rođendana Kejt Midlton isplivali nepoznati detalji!


Samo nekoliko dana uoči 40. rođendana Kejt Midlton, anonimni prijatelj vojvotkinje od Kembridža otkrio je neke zanimljivosti iz njenog života pre nego što je u njen život ušao budući britanski kralj.

Vip priča
Autor:
MAŠTALA O KUĆI NA SELU! NIKADA NIJE ŽELELA DA BUDE POZNATA: Uoči 40.rođendana Kejt Midlton isplivali nepoznati detalji!
Foto: Profimedia

Kejt Midlton nikada nije sanjala o tome da postane slavna. Jedino što je želela miran porodični život na selu, rekao je njen anonimni prijatelj za britanski The Sun.

U njenom slučaju snovi se nisu ostvarili, budući da je, nakon udaje za princa Vilijama postala jedna od najpoznatijih žena sveta, iako to i nije želela.

Umesto mirnog života na selu, Kejt Midlton danas sa porodicom živi na relaciji između Anmer Hala u Norfolku i Kensingtonske palate u Londonu.

"Sve o čemu je ikada maštala bila je kuća na selu, puno dece i pasa. Nikada nije želela ! da ima uspešnu karijeru ili da postane poznata. Porodica joj je izuzetno važna, a majčinstvo je najviše ispunjava. Sada kada je ispunila taj deo svojih snova, ima vremena da se okrene ulozi koju ima u kraljevskoj porodici, otkrio je anonimni prijatelj kraljevskoj dopisnici Emili Andrevs.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Međutim, Kejt je morala da se prilagodi novoj ulozi, a svesna je i da na to dosta utiče izgled. Njena lepota ide tome u prilog kao i dobar odabir odeće i obuće, zbog čega je smatraju jednom od najglamuroznijih žena na svetu.

A cela priča o njenim neostvarenim snovima došla je nekako u pravi trenutak, uoči njenog 40. rođendana koji će, prema nekim naznakama, 9. januara proći isto kao i ovogodišnji božićni praznici- u krugu porodice i bliskih prijatelja, bez velike proslave.

Naime, ove godine su ona i princ Vilijam propustili kraljičinu tradicionalnu božićnu zabavu u Sandringemu, nakon što je kraljica, u strahu od širenja Omikrona, odlučila da sve prebaci u dvorac Vindzor.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejti i Vilijam odavno su doneli odluku da će praznike provesti u Norfolku, stoga su Božić s decom proveli s njenim roditeljima u Anmer Halu, gde imaju vikendicu.

Kako je otkrio izvor za britanski Mail on Sunday, proslava jubilarnog rođendana biće intimna.

'Nije želela da se razmeće, jer to jednostavno nije njen stil.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs