Ona se ništa ne pita?

KEJT MIDLTON ŽELI DA RODI JOŠ TROJE DECE, ALI TA ŽELJA JOJ SE NEĆE OSTVARITI: Kraljica joj zabranila, evo i zašto!

Kraljica navodno ne može da dopusti da odsustvuju oni koji trenutno najviše rade za kraljevsku porodicu

Šuška se
Autor:
KEJT MIDLTON ŽELI DA RODI JOŠ TROJE DECE, ALI TA ŽELJA JOJ SE NEĆE OSTVARITI: Kraljica joj zabranila, evo i zašto!
Foto: Profimedia

Otkako je u aprilu 2018. godine na svet donela sina princa Luisa, koji se pridružio bratu Džordžu (8) i sestri Šarlot (6), često se pojavljuju naslovi da je Kejt Midlton, supruga britanskog princa Vilijama, trudna, piše Glossy.

Kraljevski par u braku je već punu deceniju i tri puta se radovao rođenju deteta, a Kejt Midlton bi navodno volela da rodi još troje dece. Međutim, od početka ove godine se spekuliše da do toga neće doći zbog zabrane kraljice Elizabete da par proširi porodicu — navodno je Elizabeta II jasno stavila do znanja supruzi svog unuka i drugog u redu za tron da ponovo zatrudni. Kraljica navodno "ima drugačije planove" za Kejt Midlton.

— U slučaju da Kejt ponovo zatrudni, jasno je da bi neko vreme bila na porodiljskom odsustvu i da ne bi mogla da obavlja kraljevske obaveze — kaže izvor blizak Bakingemskoj palati za britanske medije.

— S obzirom na to da su, nakon Harijevog i Meganinog odlaska prošle godine, brojni poslovi pali na Vilijamova i Kejtina pleća, kraljica ne može da dopusti da odsustvuju oni koji trenutno najviše rade za kraljevsku porodicu.

Dakle, Kruna i zemlja ispred svega, pa čak i ovako krupnih i ličnih želja! Kako piše National Enquirer, Kejt Midlton je zbog ovoga "slomljeno srce" i ne može da oprosti kraljici ovu zabranu.

Inače, već nekoliko godina se šuška u britanskoj javnosti da bi kruna mogla da "preskoči" Elizabetinog sina princa Čarlsa i da bi kraljica mogla da donese odluku da je direktno nasledi unuk Vilijam. Ona je navodno oduševljena pristupom mladog vojvode od Kembridža i njegove supruge, a zanimljivo je to što je Kejt Midlton danas među najvrednijim članovima porodice iako je na početku njene veze s Vilijamom postojao strah da neće raditi ništa.

Pre njihovog venčanja, Kejt i Vilijam su se dugo zabavljali, a kraljica je navodno komentarisala da njena buduća snaha "ne radi mnogo", zbog čega je Midltonova dobila od svog dragog tajni nadimak Vojvotkinja od Lenjosti! S obzirom na to koliko su se dugo Kejt i Vilijam zabavljali pre svadbe, mnogi su verovali da će se Midltonova zaposliti pre udaje. Međutim, budućii da je zbog veze s princem bila veoma poznata, bilo joj je teško da izgradi karijeru. Kejt je radila u kompaniji Jigsaw i pomagala u očevoj firmi, ali to nije bilo dovoljno javnosti, pa su je često ismevali i tvrdili da nije preterano vredna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs