PRELEPO!

SVE NIJANSE PLAVE: Kejt Midlton pokazala kako se nosi KRALJEVSKA BOJA! (FOTO)

Iako deluje nešto ozbiljnije, ovaj look bio je toliko praktičan da je vojvotkinja sedela na podu i igrala se s mališanima satima

Moda
Autor:
SVE NIJANSE PLAVE: Kejt Midlton pokazala kako se nosi KRALJEVSKA BOJA! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, započeli su dvodnevnu turneju po Škotskoj posetom Glazgovu, a Vilijamova lepa supruga rešila je da se pojavi od glave do pete u plavoj boji.

Par je u jednu osnovnu školu stigao odlično raspoložen i proveo više sati u druženju s mališanima, a vojvotkinja je ponovo sve očarala svojim stilom, piše Glossy.

Kejt je za ovu priliku odabrala cigaret pantalone teget boje, koju je kombinovala sa svetloplavom bluzom kakvu do sad nije nosila. U pitanju je komad s kratkom ruskom kragnom brenda Cefinn, za koju je Midltonova izdvojila oko 200 evra. Reč je o komadu sa skrivenim džepovima i jednim naborom koji se od vrata pruža do stomaka imitirajući traku, vrlo otmenom i svedenom načinu da se poslovna odevna kombinacija učini interesantnijom.

KEJT SE KUNE U OVAJ MODEL: Ističe struk i kuk, u njemu svaka žena izgleda kao da je PLAVE KRVI! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je svemu dodala navy salonke od prevrnute kože, brenda Rupert Sanderson, i torbicu modne Polene u istoj nijansi, a rešila je da prekrši pravilo da se ne kombinuju plava i crna boja tako što je odabrala jednostavan crni kožni kaiš.

DA JE MUŠKARAC SVI BI JOJ ČESTITALI, A KAO ŽENI - SVI JE PLJUJU: Pročitajte delove iz nove biografije Ane Vintur! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Sve je zaokružila teget kaptom maksi dužine, a ovaj look odlično se uklopio u njen verenički prsten sa safirima.

Vojvotkinja, koja je, kao i princeza Dajana, velika zaljubljenica u bisere, dodala je notu ženstvenosti visećim minđušama s belim biserima, a njeno poslovno izdanje pokazalo se vrlo praktičnim jer se igrala dugo s mališanima i sedela s njima u turskom sedu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs