da li se slažete?

KEJT SE KUNE U OVAJ MODEL: Ističe struk i kuk, u njemu svaka žena izgleda kao da je PLAVE KRVI! (FOTO)

Kejt Midlton je danas u društvu princa Vilijama posetila Mančester kako bi u memorijalnom centru Glade of Light odali počast žrtavama terorističkih napada, a i ovog vovjotkinja je bila savršeno stilizovana.

Moda
Autor:
KEJT SE KUNE U OVAJ MODEL: Ističe struk i kuk, u njemu svaka žena izgleda kao da je PLAVE KRVI! (FOTO)
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Profimedia

Lepa Britanka uvek je obučena u skladu sa prilikom, te je retko kada vidimo loše ili neadekvatno stilizovanu. Najčešće igra na sigurno, a uživa i u recikliranju starih komada zbog čega je i dobila nadimak "štedljiva vojvotkinja".

Kejt je danas izabrala kaput-haljinu brenda Michael Kors iz njihove kolekcije za 2014. godinu, a ovaj komad sačinjen je od finog, luksuznog kepere u sivoplavoj boji i krase ga laskavi, ženstveni kroj, tamni dugmići i džepovi u predelu struka.

ZA SAVRŠEN TOP TREBA VAM SAMO JEDNA MARAMA: Tamara Kalinić pokazala dve verzije - ne znamo koja je bolja! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Zanimljivo je da je Kejt ovaj komad već nosila nekoliko puta, a očito ga njegova elegancija i praktičnost čine omiljenim u njenom garderoberu.

Ova 40-godišnjakinja obožava haljine ovog tipa i upravo takve najčešće nosi, a ovu je upotpunila teget, kožnom torbom brenda Polene i salonkama od prevrnute kože u istoj boji.

P-R-E-L-E-P-A! STRUK KAO SKARLET O HARA, NOGE KAO MANEKENKA: Kejt Midton NIKAD bolje nije izgledala! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Ona je izabrala i diskretan, ali i veoma lep nakit - minđuše u obliku pčelinjeg saća i zlatnu ogrlicu sa priveskom od safira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs