kako vam se dopada?

OVAKO IZGLEDA AMAL KLUNI KADA PUTUJE: Pink haljina i papuče koje koštaju bogatstvo! S-A-V-R-Š-E-N-O! (FOTO)

Nakon što je navodno snimio imanje koje namerava da kupi i nije mu problem za isti izdvoji 7 miliona funti, Džordž Kluni stigao je privatnim avionom na jug Francuske kako bi se upustio u pregovore. Na put je poveo svoju lepu suprugu, advokaticu Amal Kluni, koja ga može i pravno savetovati, ali i dugogodišnjeg prijatelja i poslovnog partnera Randea Gerbera, supruga Sindi Kraford.

Moda
Autor:
OVAKO IZGLEDA AMAL KLUNI KADA PUTUJE: Pink haljina i papuče koje koštaju bogatstvo! S-A-V-R-Š-E-N-O! (FOTO)
Amal i Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Paparaci na jugu Francuske danas su trljali ruke, kada su dobili dojavu da će na obližnji aerodrom stići holivudski par Amal i Džordž Kluni. Supružnici Kluni stigli su privatnim avionom i to u društvu Randea Gerbera i njegove supruge Sindi Kraford, a nakon izlaska iz aviona, privatnim su se automobilom, koji ih je već čekao, uputili prema Grand-Hotel du Cap-Ferrat u Saint-Jean-Cap-Ferratu.

Amal Kluni
foto: Profimedia

61-godišnji glumac za putovanje je odabrao farmerice i običnu crnu majicu, dok je njegova supruga, kao i uvek, blistala. Obučena u haljinu pink boje s jednim rukavom, 44-godišnja Amal Kluni pokazala je kako i na putovanju mo

Haljinu je u struku stegla braon kaišem, a u istoj su boji bile torba na ramenu kao i popularne Hermes papuče. Nasmejana i dobro raspoložena, Amal je iz privatnog aviona izašla raspuštene kose i sa sunčanim naočarima na licu.

Inače, navodni razlog njihovog dolaska na sam jug Francuske krije se u navodnoj kupovini nove nekretnine, odnosno imanja, po ceni od 7 miliona funti, a koje se nalazi nedaleko od imanja i dvorca Miraval, u vlasništvu Breda Pita.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Džordž Kluni i Rande Gerber prijatelji su više od 30 godina, a zajedno su osnovali i kompaniju koja se bavila proizvodnjom i prodajom tekile, koju su 2017. prodali za 700 miliona dolara, ali i dalje učestvuju u poslovnim odlukama.

Na ovo putovanje Klunijevi nisu poveli svoje blizance Elu i Aleksandera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs