kako vam se dopada?

DŽENIFER LOPEZ U AUTFITU KOJI SVAKA ŽENA MORA DA IMA: Ključ je u jednostavnosti! (FOTO)

Nije novost da je Dženifer Lopez ikona stila, i to je samo jedan od mnogih razloga zašto volimo pevačicu. Ona je inovativna, originalna, revolucionarna, odvažna, eksplozivna… Sa lakoćom joj polazi za rukom da iznese poslednje modne trendove, kako na pozornici, tako i izvan nje.

Moda
Autor:
DŽENIFER LOPEZ U AUTFITU KOJI SVAKA ŽENA MORA DA IMA: Ključ je u jednostavnosti! (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Gde god da se pojavi, ova višestrana umetnica privlači pažnju na sebe. Crveni tepih, promocija ili ulica, kada je odevena u najležernija izdanja. Njena izdanja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Klasični komadi, najnoviji trendovi, nemogući spojevi… Umetnica se odvažila na sve i to bez greške…

Ovoga puta odlučila se za satensku košulju – novitet koji je osvojio planetu, i koji je pevačica u svom najnovijem izdanju iznela na sebi svojstven način. Dženifer Lopez pozirala je ispred ogledala pokazujući svoj besprekoran stil.

Sigurni smo da ćemo elegantnu i svestranu belu satensku košulju od sada puno viđati, jer je vrlo laskava i zahvalna za kombinovanje. Glumica i pevačica je otkopčala manžetne, dok je dekolte prilično dubok.

Pop diva tu nije stala sa iznenađenjima, pa se odlučila za svetlucave i upadljive sive pantalone, što tako liči na nju. Kombinacija boja čini kombinaciju vrlo elegantnom i sofisticiranom.

Vredi napomenuti i detalje. Široki kaiš savršeno je ispratio pantalone visokog struka, kao i zlatan nakit i šminka iste nijanse.

Sve u svemu, pevačica blista!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs