da li se slažete?

PLJUŠTE KOMENTARI NA RAČUN KRALJICE LETICIJE: Obukla haljinu sa golim stomakom, šokirala sve prisutne! (FOTO)

Kraljica Leticija poznata je po svedenom, klasičnom stilu u kome nema mnogo prostora za eksperimente, ali ponekad i te kako iznenadi svetsku javnost hrabrim modnim izborima kakve nijedna druga kraljica ne bi napravila. Tako je bilo i danas, kada se Špankinja pojavila na obeležavanju Svetskog dana Crvenog krsta u Valeniji.

Moda
Autor:
PLJUŠTE KOMENTARI NA RAČUN KRALJICE LETICIJE: Obukla haljinu sa golim stomakom, šokirala sve prisutne! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepa brineta začudila je sve prisutne kada se pojavila u upečatljivoj haljini u boji fuksije, u njenoj omiljenoj midi dužini, blagog A kroja i sa puf rukavima.

Reč je o komadu popularnog španskog brenda Cayro Woman čija je cena 62 evra, a Leticija se nikada ne libi da ponese i povoljne haljine, iako ih najčešće upotpuni dizajnerskim torbicama ili cipelama.

NE MARI ZA KOMENTARE, ONA MISLI DA JE MERILIN MONRO: Još jedan gaf Kim Kardašijan! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Inače, ova kreacija dolazi u jednoj od najpopularnijih boja sezone - drečavo pink, pa je samim tim izrazito atraktivna i upadljiva, a tome doprinosi i činjenica da u predelu struka ima hrabar izraz koji je otkrio i malo gole kože španske kraljice.

Upravo je taj seksi detalj izazvao pažnju, s obzirom da bi se malo koja dama sa evropskog dvora usudila da ga iznese. No, po običaju Leticija je to uradila sa stilom i uz puno samopouzdanja.

PRVA DAMA FRANCUSKE PONELA NAJMOĆNIJE IZDANJE IKAD: O ovim cipelama mašta svaka žena! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Ona je kombinaciju upotpunila salonkama od kroko kože i zlatnim minđušama, a glam efektu doprinele su i njene bogate lokne i ženstvena šminka.

Šta vi kažete, da li je španska kraljica preterala kada se odlučila za ovakav "bezobrazni" prorez na haljini?

Da li mislite da je ovakva hajina primerena jednoj kraljici?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs