komentari pljušte na sve strane

NE MARI ZA KOMENTARE, ONA MISLI DA JE MERILIN MONRO: Još jedan gaf Kim Kardašijan! (FOTO)

Na nedavno održanoj Met Gali malo koje odevno rešenje je toliko bilo iščekivano kao kreacija Kim Kardašijan. Barem su svi mislili da će smisliti nešto mega ekstravagantno, pogotovu nakon njenog crnog Balesnijaga kombinezona, koji ju je prekrio od glave do pete, a u kojem se pojavila u na svečanosti prošlog septembra.

Moda
Autor:
NE MARI ZA KOMENTARE, ONA MISLI DA JE MERILIN MONRO: Još jedan gaf Kim Kardašijan! (FOTO)
Kim Kardašijan i Pit Dejvidson, Foto: Profimedia

Srećom, imala je sličan neočekivani trik u rukavu, ali nije se potrudila da smisli "toplu vodu", već je reinkarnirala čuvenu haljinu koju je svojevremeno nosila, ni manje, ni više, nego Merilin Monro. Međutim, to nije bila bilo koja haljina, već nadaleko znana svetlucava haljina bež boje ukrašena kristalima, koju je Monro nosila tokom svoje još čuvenije i ozloglašene izvedbe "Srećan rođendan, gospodine predsedniče" na rođendanu Džona F. Kenedija 1962.

Naravno, ovaj odevni komad deo je istorije mode na nivou muzeja, pa ga je Kardašijanka nosila samo za fotografisanje na crvenom tepihu pre nego što je brzo prešla u repliku.

U intervjuu za Vog uoči glamuroznog događaja, najpoznatija svetska starleta je napomenula da takođe pri ruci ima i repliku još jedne Merlinkine haljine.

Ispostavilo se da je Kim imala pravu stvar: zelenu haljinu sa šljokicama koja je bila u rukama "Heritage Auctions-a", a koju je Kardašijanka obukla za brzo fotografisanje u svojoj sobi.

Haljina je još jedan od najupečatljivijih odevnih komada Merlin Monro, a u pitanju je dizajn Normana Norela koji je nosila na dodeli Zlatnih globusa 1962. godine, gde je pokupila nagradu "Henrietta" za "miljenicu svetskog filma".

"U svojim naporima da pronađem haljinu Džina Luisa ručno ukrašenu perlama koju sam nosila na svečanosti, otkrila sam da Heritage Auctions poseduje kultnu zelenu haljinu Merlin Monro sa šljokicama", napisala je Kim Kardašijan na Instagramu.

U procesu istraživanja naišla je i na činjenicu da je nagrada koju je Monro osvojila te godine u vlasništvu njenog prijatelja, dizajnera cveća Džefa Litama, koji ju je kupio na aukciji 2018.

"Sve sam to videla kao znak, način na koji su se sve zvezde poklopile", dodala je ona.

"Zauvek će biti jedna od najvećih privilegija u mom životu to da mogu da kanališem svoju unutrašnju Merilin na ovaj način, pogotovo u tako posebnoj noći. Na taj način nikada nećemo ni zaboraviti njen izgled kojeg je zastajao dah", zaključila je Kim.

Kako se vama čini Kim u haljinama Merlin Monro? Da li je laskala pokojnoj glumici i pevačici, ili je skrnavila njene autentične odevne komade?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs