NAMERNO ILI SLUČAJNO ISKOPRALA MEKAN MARKL?

KONSTRAKTA IZDOMINIRALA NA OTVARANJU EVROVIZIJE: Sve isprovocirala stajlingom, priznala da je bila kod proročice! (FOTO)

Njena odevna kombinacija, čini se, nije uopšte slučajna! Kako je stih iz pesme "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl" obišao ceo svet, upravo joj je vojvotkinja od Saseksa ponovo bila inspiracija!

Moda
Autor:
KONSTRAKTA IZDOMINIRALA NA OTVARANJU EVROVIZIJE: Sve isprovocirala stajlingom, priznala da je bila kod proročice! (FOTO)
Foto: Profimedia

Konstrakta se pojavila u Torinu na svečanoj manifestaciji, a njen "slučajni" stajling izazvao je brojne reakcije. Naime, prošetala je tirkiznim tepihom u beloj kombinaciji od glave do pete.

Konstrakta
foto: Profimedia

Ništa tu ne bi bilo neobično, da skoro istu odevnu kombinaciju nije imala Megan Markl 2019. godine na na obeležavanju Dana Komonvelta.

Kako se vama čini?

Konstrakta
foto: Profimedia

Na otvaranju ovog muzičkog takmičenja novinari su istakli da je pesma "In corpore sano" veoma zarazna, ali ih je zanimalo da li je sigurna da pesma može biti svima razumljiva, pošto peva na maternjem jeziju.

- Pa, ispostavilo se da da! Vi ste rekli da je lako pamtljiva - rekla je Konstrakta kroz osmeh, sa čime se novinarka složila, dok je naša predstavnica u više navrata rekla da ne želi da prevodi pesmu, jer bi se "prevodom izgubilo dosta toga".

Takođe, privukla je i pažnju blogera koji stoji iza Jutjub kanala ESC Bubble. U intervjuu sa njim otkrila je kako se zaljubila u svog supruga.

- Videla sam ga u amfiteatru, i jednostavno sam znala, kao što znam i sada - objasnila je Konstrakta.

Konstrakta
foto: Profimedia

A priznala je i da je bila kod proročice, ali da nije imala komunikaciju sa duhovima niti se seća šta joj je proročica rekla.

- Bilo je zabavno, ali ne sećam se šta mi je rekla. Čitali su mi i natalnu kartu, ni tu se ne sećam šta su mi rekli - nasmejala se naša predstavnica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs