blista!

ADEL POKAZALA JOŠ ZGODNIJE TELO I SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Njen struk je nikad tanji, sada je najsrećnija! (FOTO)

Vlasnica jednog od najraskošnijih glasova na svetkoj muzičkoj sceni je sve mršavija!

Star look
Autor:
ADEL POKAZALA JOŠ ZGODNIJE TELO I SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Njen struk je nikad tanji, sada je najsrećnija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Adel je pre nekoliko dana napunila 34. godine, a na svojoj rođendanskoj žurci je blistala! Obukla je haljinu koja je istakla njeno još zgodnije telo!

Na svojim društvenim mrežama je podelila nekoliko fotografija, a njeni fanovni nisu mogli da poveruju u ono šta vide! Njen struk je nikad tanji!

Zgodna Adel na njima pozira u crnoj haljini mini kroja, golih ramena i puf rukavima, dok na licu nema ni trunke šminke. Pohvale su se samo nizale, svi su oduševljeni novim izgledom pevačice, a mnogi su još uvek u čudu kako je uspela da izgubi čak 45 kilograma.

- Kakvu razliku čini godina! Ako vreme nastavi da leči i izglađuje sve nabore u mom životu, kao što to čini kako godine prolaze, onda jedva čekam da imam 60! Nikada nisam bila srećnija! Toliko lekcija, toliko blagoslova na kojima treba biti zahvalan. Hvala na rođendanskoj ljubavi kao i uvek - napisala je Adel.

U svetskoj javnosti se šušla kako se podvrgla tretmanu zatezanja kože, kako bi što bolje izgledala, posle drastične promene kliaže, ali to pevačica nije zvanično potvrdila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs