NKUTI GATVA

NIJE IMAO KROV NAD GLAVOM, PRODAVAO PARFEME, POZAJMILI MU NOVAC DA DOĐE NA AUDICIJU: Od beskućnika do glumačke zvezde!

Britanski glumac prošao je težak put do zvezda!

Vip priča
Autor:
NIJE IMAO KROV NAD GLAVOM, PRODAVAO PARFEME, POZAJMILI MU NOVAC DA DOĐE NA AUDICIJU: Od beskućnika do glumačke zvezde!
Foto: Profimedia

Britanski glumac Nkuti Gatva (29) britanski glumac poreklom iz Ruande, izabran je za novog glavnog lika popularne BBC-jeve naučnofantastične serije "Doctor Who", i to kao prvi doktor koji nije belac.

Najpoznatiji je kao zvezda Netflixove serije "Sex Education". Međutim, ni njemu nisu uvek cvjetale ruže, a neko vreme je, kako je pre 2 godine priznao časopisu The Big Issue, bio beskućnik.

"Ja sam iz Škotske, a u London sam preselio kad sam imao 21 godinu. Stalno sam radio, čak i na nekim pristojnim mestima. Godinu dana sam proveo u pozorištu Globe, radio sam i u pozorištu Nkeehigh", rekao je glumac 2020. godine.

"Ali čovek se mora prehraniti, moraš ići na posao, plaćati kiriju, režije, putovati na posao, i činilo se da ne mogu sve to izdržati. Morao sam da se preselim na drugu lokaciju i odjednom se sve srušilo", priznao je Gatva.

Nkuti Gatva
foto: Profimedia

Prodavao je parfeme

"Pet meseci pre serije spavao sam na kaučima svojih prijatelja. Nisam imao svoj smeštaj. Bio sam beskućnik. Jedino me činjenica da sam imao prijatelje spasila od toga da ne spavam na ulici", podelio je s čitaocima svoju priču o počecima svog života u Londonu.

Rekao je i kako mu je život, pre nego što je počeo da glumi u Netflixovoj seriji, bio puno drugačiji. Ispričao je i kako mu je, kad je išao na audiciju, prijatelj morao pozajmiti novac za prevoz.

Nkuti Gatva
foto: Profimedia

Osim toga, spomenuo je i kako je radio u luksuznoj radnji Harrods:

"Posmatrao sam ljude i mislio kako su srećni što imaju krov nad glavom. A onda bih otišao na posao i prodavao parfeme za 6.840 funti ".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs