otkrio prijatelj kijanu rivsa

ZARAĐUJE BOGA OCA, A DELI ŠAKOM I KAPOM: Ovi potezi Kijanu Rivs su vredni divljenja!

O dobroti u humanosti slavnog glumca Kijanu Rivsa se naširoko priča i aplaudira

Celebrities
Autor:
ZARAĐUJE BOGA OCA, A DELI ŠAKOM I KAPOM: Ovi potezi Kijanu Rivs su vredni divljenja!
Foto: Profimedia

Holivudski glumac Kijanu Rivs (57) važi za jednog od najvelikodušnijih holivudskih glumaca, a u karijeri je zaradio oko 315 miliona dolara, od kojih je veliki deo podelio.

Njegov prijatelj je to otkrio za The Post, a kao razlog naveo je da je glumcu jako neugodno što toliko zarađuje.

"To je nešto zbog čega je njemu jako neugodno. Većinu tog novca Kijanu je podelio ljudima kojima je potrebno i to samo retki znaju. On je i te kako svestan koliki je srećnik, ali za razliku od ostalih holivudskih megazvezda, ne uzima to zdravo za gotovo", rekao je.

Glumac je kako je otkriveno u decembru donirao 70 posto zarade od svog filma Matriks za istraživanje i pronalazak leka za obolele od leukemije.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Osim toga, uživa u kupovanju poklona svoji saradnicima, porodici i dobrotvornim organizacijama. Tako je dao 20 hiljada dolara bonusa iz svog džepa jednom zaposlenom na setu Matriksa, koji se našao u finansijskom problemu.

Takođe, dvanaestorici kaskadera iz filma Matriks Reloaded poklonio je Harley Davidson motore, a na snimanju četvrtog nastavka Džona Vika poklonio je članovima svoje kaskaderske ekipe skupocene satove Rolex Submariner s ličnom posvetom.

Keanu je na glasu kao jedan od glumaca s kojim svi žele da rade, ne samo zbog svoje dobrote, već i zbog činjenice da nikoga ne potcenjuje i sve smatra jednako važnim za uspeh samog filma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs