šokiraćete se

OTKRIVENE SVE MRAČNE TAJNE HJU HEFNERA: Jeziva i monstrouzna istina o životu u vili osnivača Plejboja!


U dokumentarnom filmu "Tajne Plejboja" koji će uskoro ugledati svetlost dana biće prikazane sve tajne carstva Hju Hefnera.

Vip priča
09:48h Autor:
OTKRIVENE SVE MRAČNE TAJNE HJU HEFNERA: Jeziva i monstrouzna istina o životu u vili osnivača Plejboja!
Foto: Profimedia

Osnivač Plejboja Hju Hefner bio je vampir koji je manipulisao i drogirao desetine mladih žena kako bi učestovale u ponižavajućim orgijama, dok se u javnosti predstavljao kao zagovornik seksualne slobode, samo su neki od šokantnih detalja koji će biti predstavljeni u novom dokumentarnom filmu o njegovu carstvu.

Dokumentarni serijal "Tajne Plejboja" od ukupno deset nastavaka koji će premijerno biti prikazan 24. januara, trebao bi da prikaže onu tamnu stranu Plejboja. Serija se bavi skrivenim istinama koje će biti prikazane kroz ekskluzivne intervjue s insajderima, uključujući bivše devojke Hju Hefnera, Holi Madison i Sondru Theodore, kao i bivšu 'Banej Mother' PJ Masten.

Hju Hefner, plejbojeve zečice
foto: Profimedia

Sondra, koja danas ima 65 godina, otkriva kako je pet dana nedeljno morala da učestvuje u grupnim orgijama, te da je Hju na nedeljnom nivou organizovao takozvane "Pig Nights" tokom kojih bi doveo desetak, kako su ih nazivali, ružnih prostitutki da se druže s njegovim prijateljima.

Naime, VIP članovi Plejbojevih noćnih klubova mogli su da rade šta žele, a među kojima je bio i cenjeni voditelj Soul Traina Don Kornelius koji je navodno držao dve Plejbojeve zečice kao taoce i silovao jednu od njih.

Manekenka Holi Madison, Plejbojeva zečica koja je bila u osmogodišnjoj romansi s Hefnerom, progovorila je i o tome kako je Hefner odbio da koristi zaštitu tokom seksa i kako ju je životni stil u kući čak naveo na suicidalne misli.

Hju Hefner, Holi Medison
foto: Profimedia

Dokumentarni serijal uključuje i intervjue s Lindom Lovelace, porno zvezdom iz 1970-ih koja je stekla slavu filmom "Duboko grlo" i koja danas tvrdi da su je tretirali kao komad mesa i da su je naterali na oralni seks s nemačkim ovčarom dok su Hefner i njegovi prijatelji sve to gledali .

Dokumentarac je snimljen kao kritičko preispitivanje nasleđa kultnog izdavača Plejboja, koji je preminuo 2017. u 91 godini, a koji je imao samo 27 godina kada je 1953. godine lansirao prvo izdanje kultnog časopisa. S legendarnom Merilin Monro na naslovnici, prodat je u više od 50 hiljada primeraka i iznedrilo je carstvo koje se održalo decenijama.

Do 1970-ih Plejboj se prodavao u sedam miliona primeraka mesečno, a Hefner je otvorio desetine Plejboj klubova u koje su članovi ulazili pomoću ključa koji je otvarao ulazna vrata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs