Neverovatno

PROKLETSTVO PLEJBOJ VILE: Se**s, droga i smrt! Kako i zašto su najbolje plejboj zečice presudile sebi?!

Kad smo gledali rijaliti šou "Devojke iz komšiluka" mogli smo da naslutimo da život u Plejboj vili i nije tako bajkovit kako se trude da ga prikažu, ali nikome nije palo na pamet da devojke tamo trpe svašta

Šuška se
Autor:
PROKLETSTVO PLEJBOJ VILE: Se**s, droga i smrt! Kako i zašto su najbolje plejboj zečice presudile sebi?!
Foto: Profimedia

Život Plejboj zečica većini je izgledao kao neprestana žurka i kupanje u bazenu sa najpoznatijim modelima, glumcima i pevačica. Ali "nije zlato sve što sija", što dokazuju tri strašne tragedije koje su zadesile bivše ljubimice Hju Hefnera

Samo prošle nedelje smo saznali od Holi Medison da ju je Hju skoro silovao na prvom sastanku.

Traumatičan seks

Holi Madison je rekla kako je odlučila da se upozna sa Hefom jer je čula da je jedna devojka upravo napustila vilu. Zbog toga je otišla sa njim na sastanak, koji se završio u krevetu.

"Nakon što se to dogodilo bila sam užasnuta i posramljena i to je mnogo emocionalno uticalo na mene."

Holi je pričala i kako je "policijski čas" u vili počinjao u 21h, te kako od tada nije mogla ni da uputi poziv prijateljima ili rodbini.

Bivša zečica koja je u vili boravila zajedno sa Holi Medison, Kendra Vilkinson Basket, takođe je rekla kako je sarađivati sa Hju Hefnerom bila noćna mora.

"Morala sam biti stvarno mnogo pijana ili naduvana kako bih preživela te noći - nije bilo drugog načina da se to preživi.

Sve se završavalo veoma brzo: kad bih legla, već bi sve bilo gotovo. Bilo je to kao posao. Sad je tu, sad napolju. Nije da sam baš uživala u seksu sa njim," priznala je Kendra.

Predoziranje i smrt

Nije samo život u vili uništio mlade devojke, neke Plejboj zečice - modeli, stradale su kao da ih prati prokletstvo Hju Hefnera.

Setimo se samo Ane Nikol Smit koja se u 39. godini predozirala u jednom hotelu na Floridi.

Ana se proslavila kao Plejboj mode, pojavljivala se nekoliko puta na duplerici, a njen partner je pričao kako je oduvek mislila da će umreti mlada.

Ana je imala dvoje dece, a najstariji sin Danijel umro je takođe od predoziranja. Mnogi kažu da je Ana od tuge umrla za njim.

Zadavljena u krevetu

Bivši Plejboj model Kristina Karlin Kraft imala je samo 36 godina kada je pronađena mrtva u svom domu u Pensilvaniji.

Kasnije je otkriveno da ju je ubio tridesetjednogodišnji ubica Džonatan Haris, koji joj je pre toga vezao ruke.

Kristina je bila rusko-nemačko- švedskog porekla i jedna od glavnih Plejboj modela dvehiljaditih godina.

Kada smrti

Kasandra Lin Hensli pronađena je mrtva u januaru 2014. godine. Imala je samo 34 godine. Manekenka je bila udata i imala je dvoje dece, a do medija je stigla informacija da je pored muža i dece volela i kokain koji ju je kasnije i ubio.

Kasandra je iza sebe ostavila muža Gerija koji je bio veoma razočaran kada je Jesaznao da je njegova žena dan pre smrti, noć provela sa drugim muškarcem.

Jedan od najužasnijih incidenata koji je vezan za Plejboj zečice, veže se za zečicu Stefani Adams koja se ubila u jednom njujorškom hotelu.

Naime, Stefani je vodila gadnu bitku za starateljstvo nad sinom, a tog kobnog dana prvo je kroz prozor hotela, sa 25. sprata gurnula svog sina, da bi zatim i sama skočila za njim.

Njihova tela su pronađena u dvorištu hotela. Stefani je bila Mis novembra 1992. godine, a pisala je i knjige samopomoći i vodila svoju kozmetičku kuću organske kozmetike.

"Stil i izgled ne mogu nadomestiti nedostatak mozga, dušo," rekla je jednom za Njujork Post.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs