Priznanje

PLEJBOJ ZEČICA O PRVOM SE**U SA HJU HEFNEROM: Bilo je užasno i traumatično, morala sam nešto izvući iz toga!

Holi Medison je ispričala kako je izgledao njen život u Plejboj vili kad se svetla kamere ugase

Šuška se
09:48h Autor:
PLEJBOJ ZEČICA O PRVOM SE**U SA HJU HEFNEROM: Bilo je užasno i traumatično, morala sam nešto izvući iz toga!
Foto: Profimedia

Holi Medison (41) bila je jedna od najpoznatijih devojaka Hjua Hefnera. Gostujući u podkastu, bivša zečica se prisetila prvog sastanka sa Hjuom koji je preminuo 2017. godine.

Holi je priznala kako je bila nervozna to veče, ali da se nadala da će biti pozvana da živi u Plejboj vili, jer je jedna od devojaka u pravo napustila vilu.

"Nisam baš znala šta se sa njima tamo dešava, u smislu seksa. Znala sam da mora da postoji nešto i bila sam spremna na to, ali nikako na ono što se stvarno dešavalo."

Holi je to veče iz kluba sa Hefom i devojkama došla pravo u vilu.

"Nisam očekivala da ću imati seks te noći, mislila sam da će to biti više nešto nalik prvom sastanku - iako ne tradicionalnom prvom sastanku, očigledno.

Mislila sam da će to biti više nešto kao da ja vidim šta me tamo čeka i da vidim da li želim da živim tu ili ne," ispričala je Holi.

Međutim, to veče ona i Hefner su imali seks.

"Definitivno isam očekivala da ću biti prva koja će sa njim otići u krevet i bila sam izgubljena. Bio je bukvalno gurnut na mene. I nakon što se to dogodilo, bila sam užasnuta i posramljena i to je imalo mnogo više emocionalnog uticaja na mene nego što sam očekivala."

Kasnije je ispričala da se uvek divila Hefneru, ali da je bila užasnuta idejom što su ostali znali šta se dogodilo između njih.

"Mislila sam da je on stvarno pametan, zaista sam se nekako ugledala na njega i nije mi bio odbojna ideja da imam seks sa njim u smislu: "Fuj, on je star čovek!" Ali nekako sam znala da sada svi znaju da ja spavam sa njim i nekako mi je to bilo užasno."

Iako su joj neki predlagali da upravo tada ode i napusti kuću, ona je ipak osećala da mora da ostane.

"Osećala sam se kao: Desilo se šta se desilo, vreme ne mogu vratiti, daj sada da dobijem ono po šta sam došla."

Sledeće jutro je pitala Hefa da se preseli u vilu i on je pristao.

"Osećala sam se kao da sam nešto dobila time što sam se uselila. Kao da sam zaslužila neko poštovanje. Mislila sam ako ništa ne dobijem iz te situacije, to grozno osećanje će me proganjati do kraja života," ispričala je bivša zečica nazivajući njihov prvi seks traumatičnim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs