Da li se slažete?

IZJAVA BENA AFLEKA KOJA NAS JE NATERALA DA KAŽEMO: Baš nam se zgadio ovaj čovek!

Skandali iz njegovog prvatnog života, nekako su izbrisali profesionalni život Bena Afleka

Celebrities
13:10h Autor:
IZJAVA BENA AFLEKA KOJA NAS JE NATERALA DA KAŽEMO: Baš nam se zgadio ovaj čovek!
Foto: Profimedia

Kad neko pomene Bena Afleka, odmah se setimo kako je rasplakao Dženifer Garner na stepenicama ispred njihove kuće, a sve to snimili paparaci, potom ljubakanja na plaži sa Anom de Armas, te kako je za njom trčao kao kuče, a potom i tuge nakon što ga je ista šutnula. Zatim se naglo "setio" da oduvek voli Dženifer Lopez sa kojom sada srećan provodi dane.

I dok on živi i uživa sa svojom velikom ljubavi, nekako je uspeo opet da viče na bivšu koja o njemu nikad ni jednu lošu reč nije rekla i koja čuva njihovu decu skoro pa sama.

Ali kao da mu to nije bilo dovoljno, juče je izjavio:

"Da sam ostao u braku sa Dženifer Garner, verovatno bih još uvek pio! A zašto sam i počeo da pijem je što sam se osećao zarobljenim u braku sa njom. Bio sam u fazonu: "Ne mogu da odem zbog moje dece, ali nisam srećan, šta da radim?" Zato sam pio flašu štoka dnevno dok ne zaspim na krevetu, što se na kraju nije ispostavilo kao dobro rešenje!"

Glumac je od 2001. godine, pa do 2017. godine bio na nekoliko sesija odvikavanja od alkohola, što je i priznao nakon 2018. godine, kada je razvod realizovan. Međutim, mnogi nisu ubeđeni da se i sada rešio zavisnosti. Tokom svih tih trežnjenja, Dženifer Garner je stajala uz njega.

Ni jednom tokom njihovog braka, ali ni tokom razvoda, njegova bivša žena nije rekla ništa loše o Benu.

Iako se u medijima potencira priča kako su on i Dženifer Lopez u velikoj ljubavi, mnogima ta priča više liči na marketinšku nego na ljubavnu.

Vreme će pokazati šta je u pitanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs