saznajte više

POMIRENJA POSLE 17 GODINA, SKANDALI I PREVARE: Ovi poznati parovi su obeležili 2021. godinu! (FOTO)

Ukoliko se osvrnemo na ljubavi u svetu poznatih, 2021. nas je naučila da očekujemo neočekivano. Kada su Hari Stajls i Olivija Vajld prošetali ruku pod ruku u januaru, svima je bilo jasno da će uslediti uzbudljiv period za medije i sve one koji prate novosti sa velike scene.

Vip priča
Autor:
POMIRENJA POSLE 17 GODINA, SKANDALI I PREVARE: Ovi poznati parovi su obeležili 2021. godinu! (FOTO)
Zoi Kravic i Čening Tejtum, Foto: Profimedia

Usledile su priče o novim vezama između Zoi Kravic i Čeninga Tejtuma, ali i o obnavljanju veze između Dženifer Lopez i Bena Afleka koja je dobila prigodan naziv Bennifer. U redovima koji slede, izdvojili smo nama najinteresantnije spojeve, sa kratkim osvrtom i na upravo spomenute.

1. Ben Aflek i Dženifer Lopez

Ovaj par odlučio je da nakon mnogo godina ponovo pruži šansu svojoj romansi, pa su bili prave zvezde crvenog tepiha, ali i paparaco fotografija, na kojima razmenjuju nežnosti. Bez ikakve sumnje, njih dvoje su ovogodišnji hit društvenih mreža.

2. Zoi Kravic i Čening Tejtum

Reč je o velikom iznenađenju pred kraj ove godine, a prvo zajedničko pojavljivanje bilo je na Met Gali.

3. Rijana i ASAP Roki

Nakon nekoliko meseci nagađanja, umetnik je u razgovoru za magazin GQ priznao da je u vezi sa Rijanom, koju je nazvao ljubavlju svog života.

4. Majkl B. Džordan i Lori Harvi

Ovo je era obznanjivanja veza putem Instagrama, gde smo saznali i za ovaj spoj. Ukoliko se sagledaju objave koje kače, čini se da žive pravu idilu.

5. Megan Foks i Mašin Gan Keli

Megan Foks ponovo je srećna u ljubavi, i to kraj muzičara, sa kojim često usklađuje odevne kombinacije. Njihovu vezu prati zanimljiva priča o tome kako su se upoznali.

6. Hari Stajls i Olivija Vajld

Za kraj, još jedna romansa koja nije bila na vidiku, ali deluje uigrano i za sada opstaje. Glumica je čest gost na koncertima svog izabranika, kada bez ustručavanja izražava svoje oduševljenje njegovim nastupima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs