eliot pejž

PROMENIO POL, RAZVEO SE OD ŽENE, SADA SE HVALI SVOJIM TELOM: Konačno mogu da se pogledam u ogledalu! (FOTO)

Eliot Pejdž na Instagramu je objavio fotku na kojoj je ponosno pokazao svoje isklesano telo.

Star look
Autor:
PROMENIO POL, RAZVEO SE OD ŽENE, SADA SE HVALI SVOJIM TELOM: Konačno mogu da se pogledam u ogledalu! (FOTO)
Eliot Pejdž, Foto: Profimedia

Glumac kojeg smo nekad znali kao Elen Pejdž, a danas kao Eliota Pejdža, skreće pažnju na društvenim mrežama svojim isklesanim telom. "Oh, dobro, moj telefon radi", napisao je Eliot u opisu fotke na kojoj pozira u spavaćoj sobi, a u prvom planu je njegov isklesani torzo.

Zvezda filma "Juno" u martu ove godine potvrdio je medijima vest da se podvrgnuo vrhunskoj operaciji promene pola na svom transrodnom putovanju. Tačnije, bio je na operaciji kojom se uklanja tkivo dojke kako bi se postigao željeni muževniji izgled.

"To je u potpunosti promenilo moj život", izjavio je za magazin Tajm i dodao da ga je operacija oslobodila od totalnog pakla koji je prolazio tokom puberteta i omogućila mu da se konačno može pogledati u ogledalu.

Vest o sopstvenoj transrodnosti Eliot je sa svetom podelio u decembru prošle godine, i to putem društvenih mreža.

"Srećan sam što ovo pišem i da sam ovde. Da sam konačno stigao do ovog mesta u svom životu. Zahvalan sam na neverovatnim ljudima koji su me podržavali na mom putu. Ne mogu dovoljno ni izraziti kakav je izvanredan osećaj konačno voleti samoga sebe", zaključio je 34-godišnji glumac.

Njegova bivša supruga Ema Portner izjavila je da je jako ponosna na Eliota, ali ipak su se odlučili da se raziđu i da svako krene svojim putem pa je Eliot u martu podneo zahtev za razvod nakon tri godine braka.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs