Neverovatno

KOŠARKAŠ PONOVO PREVARIO RIJALITI ZVEZDU: Svi se pitaju da li će biti dovoljno luda da mu i ovaj put oprosti?!

Košarkaš Tristan Tompson se opet suočava sa jednim od preljubničkih skandala

Celebrities
Autor:
KOŠARKAŠ PONOVO PREVARIO RIJALITI ZVEZDU: Svi se pitaju da li će biti dovoljno luda da mu i ovaj put oprosti?!
Foto: Profimedia

Tristan Tompson će ovih dana postati otac po treći put i to sa svojom bivšom trenericom Marlin Nikolas.

Naime, svetski mediji su preneli da ga je navodna Marlin iz Teksasa tužila jer ju je ostavio trudnu i zato što negira da je dete njegovo.

Gospođica Nikolas ima dokaze za svoje tvrdnje, pa se obratila sudu za pomoć. Ona želi da Tristan prizna dete kao njegovo. Njihova romansa je započela pre nešto više od devet meseci u Teksasu, kada mu je Marlin bila lični trener.

U to vreme on je bio u "ljubavi" sa Kloi Kardašijan koju je do sada nebrojeno puta prevario, što javno, što tajno.

Tristan Tompson je igrač Sakramento Kingsa i ima četvorogodišnjeg sina Princa Tompsona, kojeg deli sa bivšom devojkom Džordan Krejg. Tristan ima i ćerku Tru (3) sa rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan koju je javno prevario dok se ona porađala, a rijaliti televizija sve prenosila.

Tristan sada insistira da je sa Marlin imao odnose samo dva puta, tokom jednog susreta u martu, ali ona tvrdi da je njihova veza počela najmanje pet meseci pre tog marta, te da su se viđali i nakon što je ona zatrudnela.

Košarkaš se zabavljao sa Kloi do juna iste godine, kada su ga paparaci fotografisali kako, nakon jedne žurke, odlazi u spavaću sobu sa tri nepoznate žene.

Upravo u to vreme, Kloi je u svojoj rijaliti emisiji navela kako uči da veruje Tristanu:"Definitivno mu verujem kao prijatelju. Samo treba da se fokusiram i idem dan po dan, te da ne brinem o drugim stvarima. Vidim da se trudi da ponovo vrati moje poverenje. Ne razumem zašto bi neko prolazio kroz sve to da nije baš ozbiljan," navela je ona.

Čak i nakon što su mediji preneli vest da je opet prevario, Kloi mu je oprostila preljubu po ko zna koji put. Sada ostaje da se vidi da li Kloi ima bezgranično strljenje i volju da Tristanu oprosti novu preljubu...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs