O, Bože!

DEVOJKA POKRENULA MEĐUNARODNU POTRAGU ZA NESTALIM DEČKOM: A onda je usledio ŠOK! Nećete verovati šta je otkrila!

Šta biste uradili da ste na mestu ove devojke?

Ljubav
Autor:
DEVOJKA POKRENULA MEĐUNARODNU POTRAGU ZA NESTALIM DEČKOM: A onda je usledio ŠOK! Nećete verovati šta je otkrila!
Foto: Printscreen/Instagram/rachel_waters

Jedna Amerikanka prijavila je nestanak svog dečka, da bi ga našla oženjenog, sa troje dece!

Rejčel Voters trenutno živi u Kini gde je i upoznala svog dečka Pola Mekgija. Ali Rejčel je bila van sebe kada je Pol otišao u Veliku Britaniju u posetu porodici i nikad se nije vratio.

Šest nedelja nakon njegovog odlaska, Rejčel je na društvenim mrežama i Fejsbuk grupi njegovog rodnog mesta napisala kako traži Pola koji se nije javio od kako je otišao iz Kine. Pored očajničkog apela, ona je objavila i njihovu fotografiju uz tekst: "Strah me da mu se nešto dogodilo".

"Moj dečko Pol Mekgi i ja živimo u Šendženu u Kini. Otišao je kući u Veliku Britaniju početkom aprila u posetu porodici i do sada je trebalo da se vrati u Kinu. Međutim, dugo se nisam čula sa njim i brinem se da mu se nije nešto dogodilo. Ako neko zna bilo šta, molim da mi se javi," napisala je ona.

Prijatelj Polove supruge je video objavu i otkrio da je Pol oženjen i da ima decu.

Polovi prijatelji su otkrili da je Pol (40) ostao u Kini kada je počela pandemija i da zbog toga dve godine nije dolazio kući. Nakon što je pandemija popustila, Pol se vratio kući ženi i deci.

Nakon što je saznala istinu Rejčel je izbrisala poruku sa Fejsbuka i nastavila svoj život. Međutim, mnogi su joj uputili poruke podrške u kojima joj pišu kako zaslužuje bolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs