ŠOKANTNO

PRIČA DA JE VIDOVITA, DA KOMUNICIRA SA ANĐELIMA: Norveška princeza svojom aferom muža oterala u smrt!

Buran život norveške princeze Marte, muž joj se ubio na Božić, dok je ona imala aferu sa šamanom Darekom Vretom.

Vip priča
Autor:
PRIČA DA JE VIDOVITA, DA KOMUNICIRA SA ANĐELIMA: Norveška princeza svojom aferom muža oterala u smrt!
Foto: Profimedia

Pre dve godine svetom je odjeknula vest da je poznati pisac i bivši suprug norveške princeze Marte izvršio samoubistvo na Božić. Od tog perioda, Marta dospeva u žižu javnosti, o njenom životu naširoko kreće da se piše po medijima, a veza sa šamanom Darekom Vretom sve je zaintrigirala.

Princeza Marta Luiz, Durek
foto: Profimedia

Marta i Darek se zabavljaju od maja 2019. godine, i dok se o Varetovom privatnom životu pre princeze malo zna, Marta iz prvog braka koji je okončan 2016. godine ima tri ćerke.

U saopštenju koje je objavila palata, kralj Harald i kraljica Sonja objavili su veridbu i poželeli sve najbolje paru u budućnosti. A prema navodima norveških medija, princeza planira da se preseli u Kaliforniju sa ćerkama.

Princeza Marta Luiz
foto: Profimedia

Pedesetogodišnja princeza najstarije je dete i jedina ćerka norveškog kralja Haralda V. Njen mlađi brat Hokon naslednik je trona. Marta Luiz se odrekla titule kraljevskog visočanstva i retko se prihvata takvih obaveza, iako je svojevremeno optuživana u javnosti da tu titulu ipak povremeno koristi u komercijalne svrhe.

Inače, Martin život je veoma netipičan za jednog pripadnika kraljevske porodice i četvrtog naslednika krune. Po profesiji je fizioterapeut, ali je karijeru ostvarila u industriji zabave, osnovavši kompaniju koja se bavi ekranizacijom norveških bajki i narodnih priča.

Princeza Marta od Norveške
foto: Profimedia

Zbog svojih tvrdnji da je vidovita i da ima komunikaciju s anđelima često je izazivala kontroverze.

U norveškim medijima naročito je kritikovana zbog ljubavne veze sa pomenutim Amerikancem Durekom Veretom, samozvanim šamanom, sa kojim ima školu alternativne terapije. Neki strani mediji su nedavno pisali i kako se njen bivši suprug ubio jer ga je ostavila kako bi užival u vezi sa šamanom.

Princeza Marta od Norveške
foto: Profimedia

Nedavno je u jednom podkastu još jednom šokirala svet kada je rekla kako priča sa anđelima i da je vidovita. Ona je tom prilikom izjavila:

"Priviđalo mi se svašta kad sam bila u svojoj sobi. Bila sam prestravljena kada sam spavala noću. Imala sam osećaj gušenja i tome slično. Tek u odrasloj dobi roditelji su mi rekli da je jedan nacista izvršio samoubistvo u mojoj sobi. Zato sam tamo imala noćne more, sada to razumem", otkrila je princeza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs