MILJENIK VOJVOTKINJE OD KEMNBRIDŽA

DANIMA SE SLAVILA KRALJICA, PRAUNUK UKRAO ŠOU: Ceo svet priča o najlmlađem sinu Kejt Midlton! Evo zašto! (FOTO, VIDEO)

Velikom paradom i koncertom u nedelju je završena četvorodnevna proslava platinastog jubileja britanske kraljice Elizabete II, odnosno njenih 70 godina na prestolu. Spektakularan šou je i ovog puta zasenilo kreveljenje kraljičinog najmlađeg praunuka – princa Luisa.

Vip roditelji
Autor:
DANIMA SE SLAVILA KRALJICA, PRAUNUK UKRAO ŠOU: Ceo svet priča o najlmlađem sinu Kejt Midlton! Evo zašto! (FOTO, VIDEO)
Kejt Midlton i princ Luis, Foto: Profimedia

Mali princ, najmlađe od troje dece princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton, držao se disciplinovano i ozbiljno na balkonu Bakingemske palate, na koji je izašla i kraljica kako bi mahnula desetinama hiljada okupljenih Britanaca.

Kraljica se, međutim, nije pridružila svojoj porodici u kraljevskoj loži odakle su posmatrali paradu i koncert koji je usledio. Ložom je, iako najmlađi, vladao princ Luis koji je prelazio od dedinog krila do maminog ramena, usput menjajući sve grimase koje dete može da smisli.

Princ Luis je „ukrao šou” kraljici i na početku proslave velikog jubileja. Prelet vojnih aviona i helikoptera izazvao je kod njega reakcije kakve se ne viđaju kod dece iz kraljevske porodice.

Kraljica (96) je poslednjih meseci skratila svoj raspored obaveza zbog teškoća u kretanju. Za to vreme, a pre jučerašnjeg dana, kraljica je samo dvaput bila u javnosti i to oba puta u četvrtak, tokom četvorodnevne proslave. Zvaničnici su rekli da je tokom tih događaja osetila „nelagodnost”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs