Neverovatno

DOK OBILAZI UKRAJINSKE IZBEGLICE, IMANJE PRODAJE RUSIMA: Anđelina Džoli deo vinarije prodala ruskom oligarhu!

Rat između Anđeline Džoli i Bred Pita nastavlja da bukti novim plamenom i to nema nikakve veze sa strašću

Vip priča
Autor:
DOK OBILAZI UKRAJINSKE IZBEGLICE, IMANJE PRODAJE RUSIMA: Anđelina Džoli deo vinarije prodala ruskom oligarhu!
Foto: Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit, nakon razovda, primorani su da svoju imovinu podele sudskim putem.

Sada je u fokusu njihova imovina u Francuskoj i to vinarija i vinogradi na imanju Miraval. Iako Anđelina nije imala pravo da proda svoje delove ovog imanja, sve dok se parnica ne završi - ona je ipak to uradila, a vest je eksplodirala kao bomba imajući u vidu ko je kupac.

Naime, Anđelina je deo bogatstva u Francuskoj prodala i to "ruskom tajkunu sa toksičnim maerama", kako navodi Bred Pit. Da je ovo istina otkrio je Dejli Mejl koji je došao i do pravnih dokumenata.

Džolijeva je svoj deo Chateau Miravala prodala Juriju Šefleru, vlasniku kompanije koja proizvodi najprodavaniju rusku vodku "Stoličnaja" ili "Stoli" kako je zovu.

"Ministarstvo finansija SAD-a označilo je Šeflera kao "oligarha Ruske Federacije" i podvrgnulo ga sankcijama. Vodka Stoličnaja je bila predmet bojkota širom sveta, a nakon očajničkih pokušaja da se Šefler distancira od Putinovog režima, robna marka Stoli sada predstavlja veliki teret", navodi se u jednom sudskom podnesku.

Anđelinina motivacija navodno je bila da "nanese štetu Pitu", jer je u to vreme sud dodelio glumcu pola starateljstva u žestokoj borbi para nad njihovih petoro, u to vreme maloletne dece.

"Džolijeva je bila ljuta i osvetoljubiva"

Kompanija koja je otkupila Anđelininu polovinu vinarije je "produžena ruka" Stoli grupe, što znači da se nalazi u vlasništvu Seflera koji trenutno ima adresu u Londonu.

I dok s jedne strane Anđelina obilazi Ukrajinu i njene izbeglice, s druge strane imanje prodaje Rusima - jer novac je novac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs