Anđelina Džoli već godinu dana krije novog dečka? Glumica uhvaćena sa reperom u hotelu, ne odvajaju se

Anđelina Džoli uhvaćena je sa reperom Akalom u hotelu, što je rasplamsalo glasine o romantičnoj vezi.

Ljubav
Autor:
Anđelina Džoli već godinu dana krije novog dečka? Glumica uhvaćena sa reperom u hotelu, ne odvajaju se
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli podstakla je glasine da je ponovo zaljubljena, ovog puta u britanskog repera i političkog aktivistu Akalu, prenosi "Dejli Mejl". Naime, par je viđen kako napušta hotel tokom Venecijanskog filmskog festivala, a neki tvrde da ova romansa traje već više od godinu dana.

Mediji pišu da se Akala još prošlog maja, na književnom festivalu Kalabaš na Jamajci, družio s glumicom i njenim ćerkama, 19-godišnjom Zaharom i 18-godišnjom Šajlo. Pola godine nakon toga uživali su na zajedničkoj večeri u Milanu, a neki smatraju da je upravo to ono što je Džoli privuklo kod Akale.

"Mislim da je veliki deo njene privlačnosti prema Akali, osim fizičke, to što ga vidi u interakciji s njenom decom jer joj je to jako važno", kazao je izvor. Inače, osim Zahare i Šajlo, Džoli je u braku s bivšim suprugom, glumcem Bred Pitom, dobila i 22-godišnjeg Medoksa, 20-godišnjeg Paksu, kao i blizance Vivijen i Noks (15).

"Povezuje ih interes za aktivizam i dele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura. Prošlo je dosta vremena otkako je osetila ovakvu privlačnost", tvrdi izvor. Akala je svoju karijeru započeo kao reper, ali se potom okrenuo političkom aktivizmu.

Nakon zajedničkog pojavljivanja Akale i Džoli na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu, možda bi mogla uslediti konačna potvrda njihve romanse.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs