Anđelina Džoli u nikad lošijoj kombinaciji: Jedino što je vredelo su bile štikle, jer se nisu ni videle

Anđelina Džoli bila je pravi modni promašaj na Venecijanskom filmskom festivalu.

Moda
Autor:
Anđelina Džoli u nikad lošijoj kombinaciji: Jedino što je vredelo su bile štikle, jer se nisu ni videle
Foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli, razočarala je svojom kombinacijom, pojavivši se na 81. Venecijanskom festivalu u kombinaciji koja izgleda neukusno i jeftino.

Anđelina Džoli, nije uspela da se istakne ovog put na Venecijanskom festivalu u pozitivnom smislu. Njena tamno-zelena haljina izgledala je raspušteno i rašiveno, što je odavalo utisak kao da svakog trenutka treba da joj ispadnu grudi.

Anđelina Džoli
foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pored toga, providni donji deo haljine je isticao njene tanke noge, što nije upotpunilo izgled, već ga je učinilo lošijim

Štikle sa špicastim delom bile su jedini deo koji joj je pristajao, jer se nisu ni videle. Koža na njima delovala je jeftino i nimalo privlačno.

Anđelina Džoli
foto: Pool Photo Events 04/IPA / Sipa Press / Profimedia

Ono što je bilo evidentno je da je Anđelina želela da kanališe grčku boginju, ali to joj nije pošlo za rukom. Loš kroj, velika haljina koja je pojela, loš kvaliet štikli i providni deo nije uspeo da je učini onim što je želela da postigne.

Poseban naglasak je na detalje sa prednje strane u vidu ribarske mreže, koji su izgledali poput prekrivača za kauč, a ne na velelepnu kreaciju. Anđelina je ovog puta defintivno omašila dizajnera.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs