Ovo su 6 glavnih trendova nakita za jesen: Učiniće svaku "dosadnu" kombinaciju duplo interesantnijom

Donosimo vam glavne trendove nakita za predstojeću sezonu.

Moda
Ovo su 6 glavnih trendova nakita za jesen: Učiniće svaku "dosadnu" kombinaciju duplo interesantnijom
Foto: Printskrin@Bill Skinner Studio/Pinterest

Nova sezona donosi nam svežinu i eleganciju u svet nakita, sa trendovima koji su dovoljno smeli da privuku pažnju, ali i dovoljno suptilni da se uklapaju u različite stilove. Jedino što se njie menjalo(niti će), to je da nakit uvek upotpunjava celokupan izgled i podiže ga na viši nivo.

U skladu sa time, mi vam donosimo glavne trendove koji će vas očarati toliko da ćete poželeti da odmah uzmete jedan i uklopite ga u svoj stil.

1. Broševi

Ovaj vintidž komad nakita vraća se na velika vrata. Čini se da je cela jesen upravo u tom povratku ka održivom i nekadašnjem. Broševi su ove jeseni idealan aksesoar, bilo da ih nosite na kaputima, džemperima ili čak na torbama. Od klasičnih metalnih broševa do onih ukrašenih dragim kamenjem ili biserima, mogućnosti su beskrajne. Posebno su popularni dizajni inspirisani prirodom, sa motivima cveća i životinja.

2.Čokeri

Sa zanimljivim detaljima poput dragog kamenja, perlica ili čak u kombinaciji sa lancima, čokeri postaju idealan dodatak i za dnevne i za večernje kombinacije.

3. Privesci sa zanimljivim detaljima

Privesci su uvek u trendu, ali ove jeseni fokus je na neobičnim i kreativnim dizajnima. Bilo da se radi o privescima sa mnotivima iz crtanih filmova, svetskih građevina, inspirisanim prirodom, ili onima sa jedinstvenim oblicima i teksturama, ovakvi komadi nakita donose dozu originalnosti svakom autfitu.

4.Nakit u obliku voća

Ovaj neobičan i zabavan trend osvojiće srca mnogih ljubitelja mode. Nakit u obliku voća dolazi u različitim varijacijama, od minđuša i ogrlica, do prstenja i broševa. Ovaj trend donosi veselu notu svakom stilu, a posebno je popularan u kombinaciji sa jesenjim tonovima poput bordo, zlatne i maslinasto zelene.

5.Minđuše u obliku kandži

Ako želite da unesete malo dramatičnosti u svoj izgled, minđuše u obliku kandži su pravi izbor. Ove minđuše, koje mogu biti minimalističke ili bogato ukrašene, donose osećaj snage i moći. Savršene su za nošenje uz jednostavne, monohromatske autfite gde mogu zaista doći do izražaja.

6. Velike narukvice

Velike narukvice su nezaobilazne ove jeseni. Bilo da se odlučite za masivne metalne narukvice, drvene komade ili one obložene kožom, važno je da su upadljive i da dominiraju vašim izgledom. Ove narukvice najbolje izgledaju u kombinaciji sa jednostavnim odelima ili haljinama, gde mogu biti centralni deo celokupnog stajlinga.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs