5 trendi boja koje će dominirati na jesen: Ukombinujte ih ovako za izgled od milion dolara

Donosimo vam 5 trendi boja za jesen i savete kako da ih ukombinujete.

Moda
5 trendi boja koje će dominirati na jesen: Ukombinujte ih ovako za izgled od milion dolara
Foto: Printskrin@brooklynblonde/Pinterest

Jesen 2024. godine donosi paletu boja koja odiše toplinom, elegancijom i savremenim stilom. Dok se priroda polako povlači u smeđe i zlatne tonove, modni svet nas inspiriše da se okrenemo nijansama koje će istaknuti našu individualnost i uneti svežinu u sezonske outfite.

Donosimo vam pregled pet boja koje će obeležiti jesen koja nam sledi.

1. Bogata bordo

Tamara Kalinić
foto: Justin Palmer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bordo boja već je dobro poznata kao jesenji klasik, ali ove godine dobija novu dimenziju. Bogate nijanse bordo boje unose dozu luksuza i sofisticiranosti u svaku kombinaciju, bilo da je reč o kaputima, torbama ili obući. Idealna je za one koji žele da ostave snažan utisak, a da pri tome ostanu verni tradicionalnoj jesenjoj paleti.

2. Maslinasto zelena

Boja koja se polako, ali sigurno vraća u centar pažnje. Ova neutralna, ali izuzetno upečatljiva, odlično se kombinuje s toplijim tonovima jeseni, poput smeđe i zlatne. Možete je nositi u obliku vojničkih jakni, džempera, mantila ili čak suknji, jer pruža osećaj ugodnosti i stabilnosti, dok istovremeno zrači samopouzdanjem.

3. Krem biskvit

Krem biskvit boja je ove jeseni pravi hit za one koji preferiraju neutralne tonove, ali žele nešto drugačije od klasične bele ili bež. Ova boja odlično se slaže sa slojevitim kombinacijama, a posebno dobro izgleda u kombinaciji s bogatim smeđim i bordo tonovima. Takiđe, idealna je za monohromatske autfite.

4. Kraljevsko plava

Za one koji žele da se istaknu i osveže svoju jesenju garderobu, kraljevsko plava boja je pravi izbor. Ova intenzivna, gotovo neonska nijansa plave donosi dozu energičnosti i modernosti, a odlično se kombinuje sa neutralnim koloritom bele i bež, i naravno sivom i crnom bojom. Odvažite se i uvrstite je u svoj garderober kroz kapute, jakne ili čak modni aksesoar poput torbi.

5. Senf žuta

Guči
foto: BOISIERE / Sipa Press / Profimedia

Boja koja je svoj trijumf doživela na reviji Sabata de Sarna za Guči jesen/zimu 2024/25. Ove jeseni dolazi u svojoj najboljoj formi.

Topla, zemljana nijansa savršena je za jesenje dane i unosi vedrinu u svaki izgled. Možete je kombinovati s maslinastom zelenom ili bordo bojom za sofisticiran izgled, ili je nositi kao dominantnu boju na predimenzioniranim džemperima ili kaputima.

Jesen 2024. godine je sezona boja koje donose kombinaciju klasičnih tonova i modernih osveženja. Bez obzira na vaš stil, ove boje su savršene za sve prilike, od opuštenih svakodnevnih kombinacija do glamuroznih večernjih izlazaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs