Celo Sarajevo večeras gleda u Meg Rajan: Ovakav kroj haljine je idealan za dame preko 50, izgleda kao san snova

Ona je dama bez greške, retko kad smo imali priliku da je vidimo u modnom promašaju

Moda
22:56h Autor:
Celo Sarajevo večeras gleda u Meg Rajan: Ovakav kroj haljine je idealan za dame preko 50, izgleda kao san snova
Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia

Holivudska glumica Meg Rajan danas je bila glavna zvezda u Bosanskom kulturnom centru (BKC) u Sarajevu, gde je održala Masterclass u okviru prestižnog Sarajevo Film Festivala. Njeno prisustvo izazvalo je veliko interesovanje kako kod medija, tako i kod obožavalaca, a mnogi su komentarisali njen nepogrešiv modni odabir i bezvremenski stil koji je ponela za ovu priliku.

Meg Rajan
foto: Antonio Balic / imago stock&people / Profimedia

Kao što se i očekivalo, Meg Rajan je izgledala besprekorno. Njen modni izbor bio je oličenje klasike – odlučila se za jednostavnu, a efektnu sivu haljinu koja je naglašavala njenu vitku figuru. Haljina, sa diskretnim krojem, kratkim rukavima i zakopčanom kragnom, bila je odličan izbor za žene njenih godina. Iako nije otkrivala mnogo, ovaj elegantni komad garderobe uspeo je da istakne njenu ženstvenost na suptilan način. Meg je svoj izgled upotpunila crnim ravnim cipelama, koje su ovoj sofisticiranoj kombinaciji dale mladalački i moderan pečat, zadržavajući pritom dozu elegancije.

Meg Rajan
foto: Antonio Balic / imago stock&people / Profimedia

Ipak, osim modnog stila, pažnja javnosti bila je usmerena i na njeno lice. Nemoguće je bilo ne primetiti da je glumica možda podlegla estetskim zahvatima, što je tema koja već godinama izaziva kontroverze. Iako su mnogi komentarisali da su ti zahvati "uništili" njenu prepoznatljivu prirodnu lepotu, Meg Rajan već godinama negira da je na svom licu radila bilo kakve ozbiljnije korekcije. Podsetimo, u jednom intervjuu iz 2015. godine, glumica je odbacila tvrdnje da je postala "plastična" i tvrdila da su to samo tračevi i nagađanja.

Meg Rajan
foto: Antonio Balic / imago stock&people / Profimedia

Ono što je možda najvažnije jeste njen povratak u Holivud nakon "džinovske pauze", kako je sama nazvala period od osam godina tokom kojeg nije snimila nijedan film. Ova pauza, koja je obuhvatila veliki deo njenog života, nije bila samo povlačenje iz sveta glume, već i period posvećen njenim interesovanjima iza kamere – režiji i produkciji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs