majkl fasbender

ZAVEO MNOGE LEPOTICE, SREĆU NAŠAO PORED NJE: Ljubavna priča najftalnijeg glumca Holivuda! (FOTO)

Majkl Fasbender i partnerka Ališa Vikander svojom prisutnošću su dodali malo glamura na crvenom tepihu u Kanu ove godine.

Vip priča
Autor:
ZAVEO MNOGE LEPOTICE, SREĆU NAŠAO PORED NJE: Ljubavna priča najftalnijeg glumca Holivuda! (FOTO)
Majkl Fasbender i Ališa Vikander, Foto: Profimedia

Glumački par Irac Majkl Fasbender i Šveđanka Ališa Vikander bili su jedni su od zvezda koji su prošetali crvenim tepihom u Kanu.

Ališa je za crveni tepih obukla haljinu zanimljivog materijala s bronzanim odsjajem, a kosa joj je bila zavezana u visoku p unđudok je njen suprug Majkl izgledao poput Džejmsa Bonda u jednostavnom i elegantnom crnom odelu s belom košuljom i crnom leptir mašnom.

Par se upoznao 2014. godine na setu za film ''The Light Between Oceans'' u kojem su glumili bračni par, a čini se kako je hemija između njih osim na ekranu bila stvarna i u pravom životu.

ONA ZASLUŽUJE FRAJERČINU KAKAV JE JARIĆ, A NE OVOG NAZOVI MUŠKARCA: Bura na internetu zbog bivše srpske snajke!

Majkl Fasbender, Ališa Vikander
foto: Profimedia

Iako svoj brak pokušavaju da drže što dalje od očiju javnosti, za njihovu vezu se brzo pročulo.

Pred oltar su stali 2017. godine na Ibici, a 2021. rodio im se sin Mark.

Majkl je nekoliko puta s medijima podelio mišljenje o vezama otkad je glumac. Svoju karijeru započeo je već sa 17 godina, a rekao je kako mu je najdulž veza bila od dve godine jer je sve ostale bilo teško održavati zbog njegove popularnosti i glumačkih obaveza.

Povezivali su ga s mnogim damama, olimpijskom atletičarkom Luizom Hazel, Madalinom Geneom, Lupitom Nijango pa čak i s Naomi Kembel, ali čini se kako je pravu ljubav upoznao baš tamo gde i on uživa da bude – na filmskom setu.

Pre Majkla, Ališa je navodno izlazila sa švedskim glumcem Aleksanderom Skarsgardom, ali veza nikad nije bila potvrđena, a ubrzo nakon spekulacija glumica je upoznala sadašnjeg supruga.

3 PUTA SE ŽENIO, SVAKU ŠUTNUO KAD BI NAPUNILA 33 GODINE,ZA ĆERKU NE ŽELI DA ČUJE: Mračna strana holivudskog miljenika!

Majkl Fasbender, Ališa Vikander
foto: Profimedia

Novinarima su pričali o filmu koji ih je spojio.

"Bila sam tako veliki obožavatelj Derekovih filmova", rekla je Vikander kasnije novinarima na Venecijanskom filmskom festivalu 2016. misleći na redaitelja ''The Light Between Oceans'' Dereka Cianfransea.

''A onda sam saznala da je Majkl hteo da glumi Toma i mislim da je on jedan od najbriljantnijih glumaca. Dakle, znala sam da moram da dođem da radim s tim momcima i da dam sve od sebe. Bila sam spremna za igru, ali jako nervozna.''

''Imam ljude koji su me podigli kad sam pala i koji su me gurnuli”, nastavila je.

"Majklova podrška u tim scenama bila je velika čast da sam se usudila da idem do kraja što je bilo potrebno za ulogu Izabel'', govorila je Ališa o ulozi koja je bila vrlo emotivno zahtevna.

Fasbender je dodao: "Bio sam pomalo uplašen kada je Ališa došla. Bila je tako žestoka i gladna uloge i to je nešto što je uvek sjajno videti u glumcu koji još nije poznat i dobija priliku. Uvek je lepo videti tu glad kad ti se pruži prilika, a ti je zgrabiš obema rukama'', pohvalio je trud supruge.

Vikander u filmu glumi ženu koja je prošla kroz više spontanih pobačaja, a onda uznemirujućim preokretom sudbine, postala majka. Zbog te je uloge glumica često imala i tremu na setu.

SLAVNI PEVAČ PREŽIVEO PRAVU AGONIJU: Samo korak ga delio od smrti! (FOTO)

Majkl Fasbender, Ališa Vikander
foto: Profimedia

"Ja još nisam imala dite... Tako da sam znala da će se polovina publike ili polovina žena koje to gledaju jednostavno osećati kao ''ona zapravo ne zna kako je'', osećala sam pritisak", priznala je na konferenciji za novinare.

Iako se par često ne pojavljuju zajedno u javnosti, očigledno je kako su velika podrška jedno drugom, a život im se promenio i otkad su i sami postali roditelji.

Na upit magazina Pipl da opiše koliko se tačno život promenio nakon bebe, švedska zvezda je rekla da sve sitnije detalje drži za sebe, ali je priznala da daje sve od sebe da sa svakom novom prekretnicom živi u ovom trenutku.

''Sada imam potpuno novo shvatanje života uopšte", rekla je. "To je prilično lepo i očigledno će dati puno svakom mom radu u budućnosti."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs