FANOVI U DELIRIJUMU!

POROTA NAPOKON DONELA ODLUKU U SLUČAJU DEP-HERD: Džoni Dep je dobio tužbu!

Jedan od najvećih skandala koji već neko vreme potresa svet šoubiznisa je slučaj tužbi bivših supružnika, Džonija Depa i Amber Herd, a kako pišu strani mediji, porota u Ferfeksu, Virdžinija, donela je presudu koja je večeras pročitana

Vip priča
21:59h Autor:
POROTA NAPOKON DONELA ODLUKU U SLUČAJU DEP-HERD: Džoni Dep je dobio tužbu!
Džoni Dep, Foto: Profimedia

Porota koju sačinjava sedam osoba počela je raspravljati u petak, a presudili su u korist glumca Džonija Depa!

Američku mediji najavili su kako bi se detalji presude mogli znati iza 21 sat (po srednjeevropskom vremenu), ali čitanje je kasnilo jer su porotnici zaboravili da ispune obrazac za naknadu štete. Svakako, odmah su krenule spekulacije kako su presudili u korist Depa koji od bivše supruge Amber Herd nije tražio odštetu.

Džoni Dep je tužio Herd za 50 miliona dolara nakon što je ona 2018. za Vašington Post napisala tekst u kojem je navela da je bila zlostavljana.

Herd je tvrdila da je žrtva porodičnog zlostavljanja iako nigde nije spomenula njegovo ime, a glumica je uzvratila protivtužbom u iznosu od 100 miliona dolara jer smatra da je Dep želi zastrašiti i ućutkati, što je u Americi takođe protivzakonito.

Džoni Dep neće biti prisutan pri čitanju presude jer se nalazi u Velikoj Britaniji gde je nastupio na koncertu Džefa Beka.

Inače, nedavno je na suđenju koje je privuklo veliku medijsku pažnju, svedočila i Kejt Mos, poznata manekenka koja je s Depom bila u vezi četiri godine te je porekla navode Amber Herd da ju je glumac tukao i gurnuo niz stepenice.

Dok ju je ispitivao Depov advokat Bendžamin Ču, ispričala je: 'Izlazili smo iz sobe i Džoni je napustio sobu pre mene. Dok sam izlazila iz sobe okliznula sam se niz stepenice. Povredila sam leđa. I vrištala sam jer nisam znala šta mi se dogodilo i sve me je bolelo. On je dotrčao nazad kako bi mi pomogao, odneo me u sobu i pozvao lekarsku pomoć', rekla je Kejt Mos i pobila tvrdnje Amber Herd. 'Nikada me nije gurnuo, udario niti bacio niz stepenice', poručila je manekenka koja je s Depom bila u vezi od 1994. do 1998. godine.

Podsetimo, Herd i Dep upoznali su se na snimanju filma 'The Rum Diary', a venčali su se 2015. Herd je 2016. podnela zahtev za razvod braka, a sledeće godine su se zvanično i razveli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs